Eurovision 2024: Δείτε φωτογραφίες από το video της Ελληνικής συμμετοχής

 Eurovision 2024: Δείτε φωτογραφίες από το video της Ελληνικής συμμετοχής

Κάτι περισσότερο από 48 ώρες απομένουν μέχρι να δοθεί στη δημοσιότητα τόσο το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, όσο και το επίσημο βίντεο μας. Η πρεμιέρα θα γίνει μέσα από την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ, «Eurovision σε είδον», με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 21:00.

Και ενώ η αγωνία όλων χτυπάει στο κόκκινο, όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, η εκπρόσωπος μας, Μαρίνα Σάττι, θέλοντας να μας εξιτάρει ακόμη περισσότερο την φαντασία μας, έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα γυρίσματα αλλά και εικόνες από το video clip του τραγουδιού μας.

Στο στούντιο, καλεσμένος θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει επιμεληθεί συμμετοχές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη Eurovision, όπως βέβαια και οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι, εκτός από τις εκπλήξεις που ήδη ετοιμάζουν, θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision. Επίσης, καλεσμένη της εκπομπής θα είναι και η στιχουργός του “My nymber one”, Ναταλία Γερμανού!

Συντονιστείτε την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, στις 21:00, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Eurovision σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, για να δείτε και να ακούσετε πρώτοι την ελληνική συμμετοχή.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού στις 9 Μαϊου.

Σχετικά Άρθρα