Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον μάγειρα για μια μερίδα κοντοσούβλι (vid)

 Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσε τον μάγειρα για μια μερίδα κοντοσούβλι (vid)

Ο μάγειρας από το ουζερί στη Θεσσαλονίκη περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε από πελάτη, υποστηρίζοντας πως ο άνδρας τον μαχαίρωσε για ένα κοντοσούβλι, λέγοντάς του πως «είναι παλιό και όχι σημερινό». Με μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπο σε θάλαμο νοσηλείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο μάγειρας ο οποίος μίλησε στο Mega για τα όσα έζησε. Και αιτία για την επίθεση που τον έστειλε στο χειρουργείο, ήταν μια μερίδα κοντοσούβλι όταν ο δράστης σηκώθηκε κάποια στιγμή έξαλλος από τη θέση του και άρχισε να ζητάει εξηγήσεις από τον μάγειρα.

«Έρχεται ένας πελάτης, ήταν τύφλα, είχε πιει πάρα πολύ. Μου λέει ”θέλω ένα κεφαλοτύρι, μία πατάτα και ένα κοντοσούβλι χοιρινό”. Όπως τα πάω αυτά και τα σερβίρω μου λέει ”το κοντοσούβλι σημερινό είναι; Γιατί δεν το βλέπω”. Επιμένω ”είναι φρέσκο”, διότι εγώ δεν σερβίρω τέτοια πράγματα, με την γαρνιτούρα με τα πάντα. Στρώνω κιόλας, τα σερβίρω, του λέμε ‘’καλή όρεξη’’. Μετά αρχίζει να μου βρίζει την μάνα μου. ”Μην μου λες ψέματα”» περιέγραψε ο μάγειρας για τον πελάτη που του επιτέθηκε και τον μαχαίρωσε.

Ο μάγειρας δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον δράστη. «Μου λέει ”είναι παλιό, δεν είναι σημερινό”. ”Φίλε δεν σερβίρω χθεσινό” είπα. Μου το δίνει το πιάτο, το ακυρώνω αυτό, τρώει πατάτες, τρώει και το κεφαλοτύρι, και λέω ”κοίταξε να δεις, την μάνα μου δεν μπορείς να την βρίζεις, να σταματήσουν λίγο αυτά τα πράγματα γιατί είμαι 65 ετών και εσύ είσαι 53 με 55, να σέβεσαι. Εδώ είναι μαγαζί και δεν θέλω να με προσβάλλεις γιατί σε ακούν και άλλοι» πρόσθεσε εξηγώντας πως στην αρχή ο πελάτης του επιτέθηκε με ένα πιρούνι ενώ αμέσως μετά πήρε το μαχαίρι και του το κάρφωσε στην κοιλιά.

«Σηκώνεται αυτός, παίρνει το πιρούνι και σηκώνεται να μου καρφώσει το πιρούνι. Η κυρία που έχει το μαγαζί του πιάνει το χέρι. Με το άλλο χέρι, το δεξί, πιάνει το μαχαίρι και χτυπάει την κοιλιά, δεξιά» πρόσθεσε ο μάγειρας από το ουζερί στην περιοχή της Μενεμένης. Οι υπεύθυνοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει.

Ο μάγειρας μεταφέρθηκε αιμόφυρτος σε νοσοκομείο και οι γιατροί τον οδήγησαν στο χειρουργείο. «Εγώ νόμιζα με χτύπησε με το πιρούνι, βγαίνω έξω και σηκώνω τη στολή μου και βλέπω αίμα έφευγε και λες ”πώς γίνεται; Το πιρούνι έχει τέτοια κομμάτια;”. Πάω στο τραπέζι και βλέπουμε αίματα στο μαχαίρι. Φοβήθηκα μήπως έχω χτυπήσει αλλού, μου έχει κάνει ζημιά».

Όπως λένε οι υπεύθυνοι του ουζερί, ο άτυχος μάγειρας είναι υπόδειγμα στη δουλειά του και ποτέ κατά το παρελθόν, δεν είχε βρεθεί κανείς, να πει κάτι εναντίον του. Πάντως, η κατάσταση της υγείας του μάγειρα δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς, μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης ενώ οι έρευνες για τον δράστη που διέφυγε με το μηχανάκι του συνεχίζονται, αλλά μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπασλάρι, αδελφός του θύματος, μίλησε στην ίδια εκπομπή και είπε: «Το μάθαμε από το ράδιο το πρωί. Τώρα είναι καλά στην υγεία του. Τον ήξεραν, ήταν πελάτης στο μαγαζί. Πώς έγινε αυτό, δεν ξέρω. Μα με μαχαιριά για ένα φαγητό;».

Σχετικά Άρθρα