Νίκαια: Κίνητρο του 64χρονου για τη δολοφονία του γαμπρού του να εκδικηθεί την κόρη του

 Νίκαια: Κίνητρο του 64χρονου για τη δολοφονία του γαμπρού του να εκδικηθεί την κόρη του

Σοκ με νέα στοιχεία για τη δολοφονία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Νίκαια, όταν 64χρονος άνδρας σκότωσε τον γαμπρό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το σημείωμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του δράστη ρίχνει «φως» στα κίνητρα, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 64χρονος. Ο δράστης είχε γράψει «σας γράφω όλους στ’ α@@@@@ μου. Ο,τι έχω μέσω στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο, τα αφήνω στο γαμπρό μου (σ.σ. τον άνδρα της αδελφής του). Θέλω να με θάψετε στην Κέρκυρα».

Κίνητρο του δράστη ήταν να σκοτώσει τον 40χρονο γαμπρό του για να «εκδικηθεί» την κόρη του. Θεωρούσε ότι όπως εκείνη «του είχε πάρει τη γυναίκα του»- τη μητέρα της, έτσι κι αυτός αποφάσισε να της πάρει τον σύζυγο.

Σύμφωνα μάλιστα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να ζούσε επί μέρες μέσα στο αυτοκίνητό του. Είχε ταξιδεύσει μέρες πριν από το έγκλημα από τη Θεσσαλονίκη και παρακολουθούσε τις κινήσεις της οικογένειας της κόρης του. Μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν αποδείξεις από μαγαζιά με φαστ φουντ, αλλά και βενζινάδικα της Αττικής που δείχνουν σε ποιες περιοχές είχε κινηθεί πριν το έγκλημα.

«Εάν του έκανες κάτι… στη φύλαγε»

Η πρώην γυναίκα του 64χρονου περιέγραψε το προφίλ του δράστη αναφέροντας πως ανέκαθεν ήταν κακοποιητικός, χειριστικός και εκδικητικός.

«Δηλαδή εάν του έκανες κάτι, δε θα το άφηνε, θα το φυλούσε για την κατάλληλη στιγμή» λέει χαρακτηριστικά. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια και την κόρη της, ο 64χρονος τις κακοποιούσε και φερόταν απέναντί τους με υποτιμητικό τρόπο.

Σχετικά Άρθρα