Ιωάννινα: Καταγγελία φοιτητών για τραμπούκικη επίθεση από μέλη της ΔΑΠ (vid)

 Ιωάννινα: Καταγγελία φοιτητών για τραμπούκικη επίθεση από μέλη της ΔΑΠ (vid)

Ένταση επικράτησε τη Δευτέρα στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων, αφού κατά τη διάρκεια φοιτητικής συνέλευσης του συλλόγου του ΣΕΥ (Τμήματα Λογοθεραπείας, Νοσηλευτικής, Πρώιμης Αγωγής και Φροντίδας), ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα τους εισέβαλαν διαλύοντας την πόρτα, ώστε να τρομοκρατήσουν τους φοιτητές, ενώ το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ψηφίζεται την Παρασκευή στη Βουλή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία που έστειλαν φοιτητές του Συλλόγου στο «Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη», μετά τη Συνέλευση, «ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα τους (ανάμεσα στα οποία ταυτοποιήθηκαν μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και ο Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων) εισέβαλαν διαλύοντας την πόρτα, ώστε να τρομοκρατήσουν τους φοιτητές και να διαλύσουν την συνάθροιση του ΦΣ.».

Σημειώνεται ότι τα άτομα αυτά κρατούσαν στα χέρια τους σιδεριές και τράπηκαν σε φυγή όταν κατάλαβαν ότι τους καταγράφουν με τα κινητά τους οι φοιτητές.

Όπως τονίζει το «Μένουμε Ενεργοί», αυτό δεν είναι τυχαίο γεγονός, καθώς παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλες σχολές.

Σχετικά Άρθρα