Αιχμές Καστανίδη προς τον Ανδρουλάκη με αφορμή την υποψηφιότητα Σέρμπου με ΝΔ

 Αιχμές Καστανίδη προς τον Ανδρουλάκη με αφορμή την υποψηφιότητα Σέρμπου με ΝΔ

Την υποψηφιότητα του πρώην συμβούλου του Νίκου Ανδρουλάκη, Σωτήρη Σέρμπου, στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέα Δημοκρατίας σχολιάζει με καυστικό τρόπο ο Χάρης Καστανίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

Η ανάρτηση Καστανίδη:

«Το ρεπορτάζ χαρακτηρίζει “έκπληξη” την τυχόν επιλογή του καθηγητή κ. Σέρμπου για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Έκπληξη δεν συνιστά η επιλογή του από τη ΝΔ. Έκπληξη αποτέλεσε η επιλογή του από τον κ. Ανδρουλάκη ως διπλωματικού συμβούλου του», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ καθώς επέλεξε έναν άνθρωπο με σαφή κεντροδεξιό προσανατολισμό.

Υπενθυμίζεται πως στις 23 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σωτήρης Σέρμπος είχε στείλει επιστολή παραίτησης από τη θέση του διπλωματικού συμβούλου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη. Οι λόγοι της παραίτησης ήταν αρχικώς το θέμα της Ουκρανίας, καθώς ο κ. Σέρμπος διαφωνούσε με την διφορούμενη στάση του ΠΑΣΟΚ τότε, αλλά και ευρύτερα θέματα γεωπολιτικού προσανατολισμού της χώρας.

Μάλιστα, ο κ. Σέρμπος ήταν από εκείνους που πίστευαν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να απευθυνθεί και να διεκδικήσει κεντρώους ψηφοφόρους που πήγαν στη Νέα Δημοκρατία και όχι να αλληθωρίζει προς τα αριστερά και προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Άρθρα