Νίκαια:Το σημείωμα του δράστη που σκότωσε τον γαμπρό του -Ποιο το κίνητρο

 Νίκαια:Το σημείωμα του δράστη που σκότωσε τον γαμπρό του -Ποιο το κίνητρο

Ένα σύντομο σημείωμα που ρίχνει φως στα κίνητρα, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο 64χρονος που σκότωσε τον άνδρα της κόρης του και αυτοκτόνησε στη Νίκαια, εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα στο αυτοκίνητό του, με το οποίο είχε ταξιδεύσει στην Αθήνα. Ο 64χρονος, είχε γράψει «σας γράφω όλους στ’ α@@@@@ μου. Ο,τι έχω μέσω στο αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο, τα αφήνω στο γαμπρό μου (σ.σ. τον άνδρα της αδελφής του). Θέλω να με θάψετε στην Κέρκυρα».

Σύμφωνα με την εικόνα που έχει πλέον αρχίσει να συμπληρώνεται για την υπόθεση, το κίνητρο του δράστη και αυτόχειρα για να σκοτώσει τον 40χρονο γαμπρό του ήταν η μανία του να «εκδικηθεί» την κόρη του. θεωρούσε ότι όπως εκείνη «του είχε πάρει τη γυναίκα του»- τη μητέρα της, έτσι κι αυτός αποφάσισε να της πάρει τον σύζυγο.

Ο δράστης και αυτόχειρας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, επί μέρες ζούσε μέσα στο αυτοκίνητό του. Είχε ταξιδέψει μέρες πριν από το έγκλημα από τη Θεσσαλονίκη και παρακολουθούσε τις κινήσεις της οικογένειας της κόρης του. Μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν αποδείξεις από μαγαζιά με φαστ φουντ, αλλά και βενζινάδικα της Αττικής που δείχνουν σε ποιες περιοχές είχε κινηθεί πριν το έγκλημα.

Προμελετημένο έγκλημα

Μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι ο 64χρονος δράστης κακοποιούσε συστηματικά τόσο τη πρώην σύζυγό του όσο και την κόρη του. Οι δύο γυναίκες είχαν διακόψει κάθε επαφή μαζί του και εκείνος εξαπέλυε εναντίον τους απειλές για αιματοκύλισμα, τις οποίες εν τέλει έκανε πράξη.

«Άργησε κιόλας να χωρίσει γιατί την έδερνε, την έκανε και έφυγε και πήγε στην Αθήνα και από τότε άρχισε τις απειλές, ότι θα χυθεί αίμα και όταν χώρισε. Ήρθαν εδώ και ο εισαγγελέας τον έστειλε στο ψυχιατρείο. Αλλά τον βγάλανε σε μία εβδομάδα γιατί είπε ο γιατρός ότι δεν έχει κάτι. Είναι μόνο κακός άνθρωπος», είπε ο κουνιάδος του δράστη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 64χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα στη Σταυρούπολη, ενώ συγγενείς του θύματος κάνουν λόγο για προμελετημένο έγκλημα.

«Ήταν πατέρας – αφέντης. Έδερνε την γυναίκα του και την κόρη του. Όταν τον εγκατέλειψαν ήρθε εδώ και τον σκότωσε τον Στέλιο, τον θεώρησε υπεύθυνο, ο μόνος που δεν ήταν υπεύθυνος. Μια εξαιρετική οικογένεια και ένα εξαιρετικό παιδί», δήλωσε οικογενειακός φίλος.

Σχετικά Άρθρα