ΠΑΣΟΚ: Προκλητική ενέργεια σε βάρος του Ιλχάν Αχμέτ λόγω της θετικής ψήφου στον γάμο ομοφύλων

 ΠΑΣΟΚ: Προκλητική ενέργεια σε βάρος του Ιλχάν Αχμέτ λόγω της θετικής ψήφου στον γάμο ομοφύλων

Για προκλητική ενέργεια σε βάρος του βουλευτή του Ιλχάν Αχμέτ, επειδή ψήφισε υπέρ στο νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως:

«Η ανάγνωση “επιτιμίου” σε όλα τζαμιά της Δυτικής Θράκης, με εντολή του ψευδό-μουφτή, εις βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ, με αφορμή την ψήφο του στο πρόσφατο σχέδιο νόμου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο, αποτελεί απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια, που προσβάλλει ευθέως την πολιτική ελευθερία και τη θρησκευτική συνείδηση ενός Έλληνα βουλευτή.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής υποστήριξε και θα υποστηρίζει πάντα την πραγματική ισότητα όλων των πολιτών σε κάθε περιφέρεια της χώρας, ανεξάρτητα από θρησκευτικά ή αλλά κριτήρια διακρίσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, αγωνίζεται και θα αγωνίζεται για την κοινωνική χειραφέτηση της μουσουλμανικής μειονότητας και για αξιοπρέπεια στη ζωή όλων. Όσο κι αν κάποιοι, ακόμη και υποκινούμενοι από διπλωματικές αρχές τρίτων χωρών και παράνομες θρησκευτικές ηγεσίες, επιμένουν να κρατούν ζωντανές τις διαιρέσεις του παρελθόντος».

Σχετικά Άρθρα