Επίθεση Ερμού: Στον εισαγγελέα ο δράστης -Τα τραύματα της 22χρονης

 Επίθεση Ερμού: Στον εισαγγελέα ο δράστης -Τα τραύματα της 22χρονης

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών οδηγήθηκε σήμερα Σάββατο ο δράστης που επιτέθηκε με μαχαίρι στην 22χρονη, που περπατούσε για να πάει στη δουλειά της, μέρα μεσημέρι στην Ερμού, που ήταν γεμάτη από κόσμο. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο σε συνδυασμό με την κατοχή και χρήση όπλου, ενώ ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τρίτη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμού. Η ίδια δεν είναι διασωληνωμένη, βρίσκεται εκτός κινδύνου, ωστόσο τα τραύματά της από το μαχαίρι είναι σοβαρά.

Η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χθες, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό.

Μάλιστα, όπως εκτιμούν οι γιατροί, εκείνο που την έσωσε, ήταν το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη της και έτσι το μαχαίρι, με το οποίο της επιτέθηκε ο δράστης, την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς τη μεριά της καρδιάς.

Από την πλευρά του ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, υποστήριξε στις αρχές ότι «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω». 

Σχετικά Άρθρα