Ο Δούκας διαψεύδει ότι διόρισε τον γιο τού Γιώργου Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

 Ο Δούκας διαψεύδει ότι διόρισε τον γιο τού Γιώργου Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων, ο “Ανδρέας Παπανδρέου junior” είχε αναλάβει καθήκοντα εδώ και δύο βδομάδες, ως Διευθύνων Σύμβουλος στον Εθνικό Κήπο με την απόφαση πάντως να μην υπάρχει αναρτημένη στη Διαύγεια. Μάλιστα ο Δήμος Αθηναίων επίσημα το διέψευσε.

Με επίσημη ανακοίνωσή της λοιπόν, η δημοτική αρχή διαψεύδει οποιονδήποτε διορισμό του εγγονού του Ανδρέα Παπανδρέου. Αναφέρει συγκεκριμένα, πως ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου είναι άμισθο μέλος του ΔΣ του Εθνικού Κήπου, και πως θα αξιολογηθεί από το έργο του, όπως και τα λοιπά μέλη του ΔΣ. “Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να «δολοφονεί» χαρακτήρες”, προστίθεται ακόμη.

“Κάποιοι, για μια ακόμη φορά, έσπευσαν να βγάλουν αυθαίρετα συμπεράσματα. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, δε διόρισε ποτέ Διευθύνοντα Σύμβουλο στον Εθνικό Κήπο τον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου εγκρίθηκαν, με ευρεία πλειοψηφία, από το Δημοτικό Συμβούλιο (υπερψήφισαν 39 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου από 4 δημοτικές παρατάξεις, ενώ υπήρξαν 2 λευκά και μια μόνο αρνητική ψήφος).

Ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, επομένως, είναι ένα απλό, άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού Κήπου. Όλοι ακόμη και τα απλά, άμισθα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα αξιολογηθούν αυστηρά για το έργο τους. Κανείς, όμως, δεν πρέπει να κρίνεται, εκ των προτέρων, με βάση το όνομα ή την καταγωγή του. Κανείς δεν επιτρέπεται να «δολοφονεί» χαρακτήρες”.

Σε σχετική ανακοίνωση προχώρησε και ο Χάρης Δούκας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σημειώνεται πως ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος, είναι γιος του πρώην πρωθυπουργού από τον πρώτο του γάμο. Τα τελευταία χρόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου, ασχολούνταν με τη μελισσοκομική, τον βελονισμό, τον τουρισμό και τα σκάφη αναψυχής στην Κρήτη, όπου διέμενε μόνιμα με τη σύντροφό του Μαρίνα και το παιδί τους.

Σχετικά Άρθρα