Νίκαια: Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα-Ο 64χρονος έστησε καρτέρι στον γαμπρό του-Στη συνέχεια αυτοκτόνησε

 Νίκαια: Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα-Ο 64χρονος έστησε καρτέρι στον γαμπρό του-Στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Σύμφωνα με πληροφορίες, 64χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 39χρονο γαμπρό του με δίκαννο στη Νίκαια, στην οδό Κυζίκου. Στη συνέχεια, ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε. Το έγκλημα έγινε στη μέση του δρόμου και η Άμεση Δράση ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 08:32. Μία γυναίκα τηλεφώνησε στην Αστυνομία, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμη αν σχετίζεται με κάποιον τρόπο με τους δύο άντρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο πεθερός είχε χωρίσει από τη γυναίκα του και ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα γιατί θεωρούσε ότι εκείνη κρυβόταν στο σπίτι όπου έμενε ο γαμπρός του και η κόρη του.

  • Ο δράστης φέρεται να θεωρούσε υπεύθυνο τον γαμπρό του για το γεγονός ότι η σύζυγός του είχε φύγει από το σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη πριν λίγες ημέρες και είχε μεταβεί στην Αθήνα, για να μείνει με το ζευγάρι.

Ως προς το έγκλημα σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον περίμενε έξω από το πάρκινγκ, τον πυροβόλησε στο κεφάλι με μία σφαίρα και λίγα μέτρα πιο πέρα αυτοκτόνησε.

Στις 24 Φεβρουαρίου καταγράφηκε ανάλογο περιστατικό στην Αγία Βαρβάρα όπου ένας 69χρονος σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε και συνελήφθη.

Σχετικά Άρθρα