“Μαμά, κάποιος σκοτώνει τον μπαμπά μας” – Τραγικές σκηνές στη Νίκαια, το παιδί είδε τη δολοφονία

 “Μαμά, κάποιος σκοτώνει τον μπαμπά μας” – Τραγικές σκηνές στη Νίκαια, το παιδί είδε τη δολοφονία

Σοκαριστικές είναι οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη Νίκαια, στο σημείο της άγριας δολοφονίας του 39χρονου από τον πεθερό του, με το παιδί του θύματος να είναι αυτόπτης μάρτυρας στο έγκλημα, παρακολουθώντας τις δραματικές σκηνές από το μπαλκόνι και φωνάζοντας στη μητέρα του «ένας κακός σκότωσε τον μπαμπά μας».

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει καρέ καρέ στο newsit.gr τη στιγμή της δολοφονίας στη Νίκαια και τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν. «Είδα έναν που φοράει σκούφο να κρατάει μια καραμπίνα και να ακούω κι έναν δεύτερο πυροβολισμό.

Μετά τον δεύτερο πυροβολισμό τα ουρλιαχτά σταμάτησαν. Τα ουρλιαχτά ήταν του θύματος. Ακούω τη γυναίκα του θύματος από το μπαλκόνι να φωνάζει: “Στέλιο μπες, μπες μέσα” και “βοήθεια”».

Και συνεχίζει: «Βλέπω τον δολοφόνο να φεύγει λίγο προς τα πάνω να επιστρέφει ξανά πίσω, να κοιτάει προς το σπίτι του θύματος και να ακούω κι έναν τρίτο πυροβολισμό. Μετά από αυτό τον χάνω.

Προφανώς ήταν ο πυροβολισμός που αυτοκτόνησε κι έπεσε.  Όσον ήμουν μαζί, η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς περιέγραφε τα γεγονότα και το χειρότερο που είπε είναι ότι το θύμα έβγαλε το αυτοκίνητο για να πάει το παιδί του στο νήπιο, το παιδάκι ήταν στο μπαλκόνι, είδε τη σκηνή και φώναζε “μαμά – μαμά ένας κακός σκότωσε τον μπαμπάς μας”».  

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά Άρθρα