Hellenic Train για προαστιακό Λάρισας:”Κανένα θέμα ασφάλειας για επιβάτες-προσωπικό”

 Hellenic Train για προαστιακό Λάρισας:”Κανένα θέμα ασφάλειας για επιβάτες-προσωπικό”

Ανακοίνωση σχετικά με το νέο συμβάν που σημειώθηκε με τον προαστιακό στη Λάρισα, όπου κόλλησαν τα φρένα σε συρμό και βαγόνι γέμισε καπνό, εξέδωσε η Hellenic Train, τονίζοντας ότι «δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό».

«Λόγω τεχνικού προβλήματος πέδης, υπήρξε εμφάνισης μικρής ποσότητας καπνού στην αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα (1597). Ακολουθώντας το πρωτόκολλο ασφαλείας, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και ακολούθως μεταφέρθηκαν στον προορισμό τους με λεωφορεία», αναφέρει η εταιρεία.

Παράλληλα, σημειώνει: «Στην συνέχεια η αμαξοστοιχία απομακρύνθηκε με χρήση εφεδρικού συρμού. Για λόγους ομαλοποίησης κυκλοφορίας, η αμαξοστοιχία 1598 επίσης υποκαταστάθηκε από λεωφορείο. Η κυκλοφορία στη γραμμή αποκαταστάθηκε πλήρως σε δύο ώρες».

«Η Hellenic Train δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν υπήρξε κανένα θέμα ασφάλειας για τους επιβάτες ή το προσωπικό και ότι προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει την εξυπηρέτηση των επιβατών», υπογραμμίζεται καταληκτικά.

Σχετικά Άρθρα