Μπάκιγχαμ:Νεκρός από τραύμα στο κεφάλι ο Τόμας Κίνγκστον -Βρέθηκε όπλο δίπλα του

 Μπάκιγχαμ:Νεκρός από τραύμα στο κεφάλι ο Τόμας Κίνγκστον -Βρέθηκε όπλο δίπλα του

Ένα θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι, κατά τα φαινόμενα από πυροβολισμό, ήταν η αιτία θανάτου του Τόμας Κίνγκστον, γαμπρού του πρίγκιπα Μικλ της Βρετανίας, σύμφωνα με την αστυνομία που εντόπισε ένα όπλο δίπλα στο πτώμα. Ο Κίνγκστον, που εργαζόταν στον χρηματοπιστωτικό τομέα, είχε βρεθεί νεκρός την περασμένη Κυριακή. Οι διασώστες που κλήθηκαν από τα οικεία του πρόσωπα διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η οικογένεια αρχικά δεν είχε δώσει λεπτομέρειες για τον ξαφνικό θάνατο του 45χρονου άνδρα, ζητώντας να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της. Σήμερα Παρασκευή, όπως αναφέρει το Sky News, η ιατροδικαστής περιέγραψε τις συνθήκες θανάτου του άνδρα.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ο Κίνγκστον επισκέφτηκε το σπίτι των γονέων του στο Κότσγουόλντς όπου γευμάτισε μαζί τους. Ο πατέρας του αργότερα έβγαλε βόλτα τα σκυλιά τους.

Όταν επέστρεψε, ο Κίνγκστον δεν ήταν στο σπίτι. Μετά από περίπου 30 λεπτά η μητέρα του πήγε να τον αναζητήσει. Ο πατέρας του παραβίασε την είσοδο σε ένα κλειδωμένο βοηθητικό κτίριο όταν δεν μπορούσε να πάρει απάντηση.

Βρήκε τον Κίνγκστον νεκρό με «τραύμα στο κεφάλι». Στο σημείο υπήρχε ένα όπλο. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν περίπου στις 18:30 της Κυριακής. Η αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι ο θάνατος δεν είναι ύποπτος.

Σε δήλωσή της η σύζυγός του Γκαμπριέλα ανέφερε ότι ο ξαφνικός θάνατος ήταν ένα μεγάλο σοκ για την οικογένεια. Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν ο βασιλιάς Κάρολος με την Καμίλα.

Ο πρίγκιπας Μάικλ ήταν πρώτος εξάδελφος της βασίλισσας Ελισάβετ άρα η Γκαμπριέλα δεύτερη εξαδέλφη του βασιλιά.

thomas_kingston_9

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης επισήμαναν ότι ο πρίγκιπας Μάικλ με τη σύζυγό του είχαν παραστεί στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο που έγινε το πρωί της Τρίτης. Ο θάνατος του Κίνγκστον ανακοινώθηκε μερικές ώρες αργότερα, περίπου 48 ώρες από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή.

Για την ώρα δεν υπάρχει ανακοίνωση για το πότε θα γίνει η κηδεία του Κίνγκστον.

Σχετικά Άρθρα