Γενναία σκυλίτσα στην Πάτρα νίκησε τον θάνατο και γέννησε τα κουτάβια της -Την είχαν βασανίσει βάναυσα για να αποβάλει

 Γενναία σκυλίτσα στην Πάτρα νίκησε τον θάνατο και γέννησε τα κουτάβια της -Την είχαν βασανίσει βάναυσα για να αποβάλει

Ένα ακόμη άγριο περιστατικό κακοποίησης ζώων σημειώθηκε στην Πάτρα, με το pelop.gr να αναφέρει πως άγνωστοι βασάνισαν ανελέητα μία έγκυο σκυλίτσα. Το φρικιαστικό περιστατικό στην Πάτρα, όπως σημειώνουν οι ίδιες πληροφορίες, φέρεται να έλαβε χώρα στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών Ιτέων, με τους περίοικους να βασανίζουν τη σκυλίτσα, για να μην φέρει στη ζωή κι άλλα σκυλάκια.

Το τετράποδο φέρεται να δέχθηκε επιθέσεις σε όλο του το σώμα από αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πάρα πολύ βαριά, αλλά να καταφέρνει να επιβιώνει.

Μάλιστα, παρά τα βαρύτατα τραύματά της, η σκυλίτσα στην Πάτρα, όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει, αλλά και να φέρει στον κόσμο και μερικά υγιέστατα κουταβάκια.

Κάτοικοι καταγγέλλουν, μεταξύ άλλων, πως άγνωστοι προσπαθούν να δηλητηριάσουν τα σκυλιά με φόλα. «Πριν δύο εβδομάδες έριξαν φόλα σε ένα άλλο σκυλάκι αδέσποτο και πέθανε στην πλατεία».

«Καλέσαμε την Αστυνομία αναφέραμε το συμβάν και μας είπαν να πάρουμε τον Δήμο. Χωρίς καν να κάνουν τον κόπο να έρθουν να το δουν» καταγγέλλουν περίοικοι στην Πάτρα για τα περιστατικά κακοποίησης ζώων.

«Και πριν τρεις εβδομάδες, μια κοπέλα εδώ από τη γειτονιά βρήκε ένα σκυλί το οποίο ήταν στα τελευταία του και το πήρε και το πήγε στον κτηνίατρο να δει τι έχει και της είπαν ότι του είχαν ρίξει φόλα. Ευτυχώς εκείνο ήταν τυχερό, που το πρόλαβε η κοπέλα».

Σχετικά Άρθρα