Θεοχάρης-Τέμπη: Οι πολιτικοί τυμβωρύχοι θα κριθούν

 Θεοχάρης-Τέμπη: Οι πολιτικοί τυμβωρύχοι θα κριθούν

«Είμαστε και θα είμαστε πάντα πλάι σε όσους άγγιξε η τραγωδία της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη. Φυσικά επιθυμία όλων η Δικαιοσύνη να κινηθεί ταχύτατα, με ευθυκρισία, να ολοκληρώσει το έργο της, αποδίδοντας ευθύνες, όπου αυτές και αν βρίσκονται» ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης από το βήμα της Βουλής, χωρίς να παραλείψει να ρίξει τα βέλη του στην αντιπολίτευση για την πολιτική τυμβωρυχία της.

Ο κ. Θεοχάρης τόνισε πως «η τραγωδία των Τεμπών μας συγκλόνισε όλους. Καθώς έκοψε το νήμα της ζωής τόσων νέων ανθρώπων τόσο άδικα, τόσο αδόκητα. Θα μπορούσε να είναι τα παιδιά μας, τα παιδιά σας, τα παιδιά όλων μας. Είναι δεδομένη η στήριξή μας, φυσικά, σε όσους αυτό το δυστύχημα άγγιξε, είμαστε και θα είμαστε πάντα πλάι τους. Και φυσικά επιθυμία όλων η Δικαιοσύνη να κινηθεί ταχύτατα, με ευθυκρισία, να ολοκληρώσει το έργο της, αποδίδοντας ευθύνες, όπου αυτές και αν βρίσκονται και σε αυτό συμφωνούμε όλοι».

Για τις κατηγορίες αντιπολίτευσης περί πολιτικής συγκάλυψης. ο κ. Θεοχάρης είπε: «Κάτι τέτοιο δεν υπάρχει. Ο ελληνικός λαός, όπως θα κρίνει την υποτιθέμενη συγκάλυψη, έτσι κρίνει και την πολιτική εκμετάλλευση. Την πολιτική τυμβωρυχία στους 57 αυτούς θανάτους»

Σχετικά Άρθρα