Τέμπη:Συγκλονιστικό βίντεο με τις κραυγές εγκλωβισμένων -“Είμαστε από κάτω, βοήθεια”

 Τέμπη:Συγκλονιστικό βίντεο με τις κραυγές εγκλωβισμένων -“Είμαστε από κάτω, βοήθεια”

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη έρχονται στο φως της δημοσιότητας, έναν χρόνο μετά το δυστύχημα, που βύθισε την Ελλάδα στο πένθος. «Βοήθεια!», «Από κάτω!», «Είμαστε από κάτω, βοήθεια!», ακούγονται να φωνάζουν οι εγκλωβισμένοι επιβάτες του τρίτου βαγονιού, λίγο μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων και ενώ βλέπουν τη φωτιά να πλησιάζει προς το μέρος τους.

«Τι μπορούμε να κάνουμε;», αναρωτιούνται όσοι έχουν καταφέρει να βγουν ήδη από την αμαξοστοιχία και τραβούν το βίντεο. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης πραγματογνωμόνων των οικογενειών αλλά και από μαρτυρίες, επιβεβαιώνεται ότι κάποια άτομα κάηκαν από τη φωτιά.

«Επιβάτες άκουγαν άλλους επιβάτες να φωνάζουν βοήθεια, οι οποίοι στη συνέχεια βρεθήκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ή απανθρακωμένοι». Υπενθυμίζουν ότι ότι από το πρώτο βαγόνι υπάρχει μόνο ένας διασωθείς, ενώ από το δεύτερο, το κυλικείο, οι περισσότεροι είναι νεκροί.

Επίσης, από τις αναλύσεις που έγιναν έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχουν 10-15 άτομα που δεν κάθισαν στις θέσεις τους την τελευταία στιγμή και ή σώθηκαν ή έχασαν τη ζωή τους.

Την ίδια στιγμή, παραμένει αγνοούμενη μία κοπέλα. Αν και έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες και αναλύσεις DNA δεν έχει προκύψει αντιστοίχιση.

Σχετικά Άρθρα