Τέμπη: Στους δρόμους οι πολίτες για την τραγωδία – Μεγάλες συγκεντρώσεις σε Πάτρα και Κρήτη

 Τέμπη: Στους δρόμους οι πολίτες για την τραγωδία – Μεγάλες συγκεντρώσεις σε Πάτρα και Κρήτη

Στους δρόμους βγήκε ο κόσμος για την τραγωδία στα Τέμπη. Σε πολλές περιοχές της χώρας γίνονται διαδηλώσεις και πορείες.Στην Κρήτη και στην Πάτρα από το πρωί έχει μαζευτεί κόσμος στις πλατείες με πανό και ζητούν δικαιοσύνη και τιμωρία σε όσους ευθύνονται για την τραγωδία.

Όπως αναφέρει το cretapost, συγκλονιστικά ήταν τα πανό που δημιούργησαν και ανάρτησαν οι μαθητές του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί, μαθητές γυμνασίου και λυκείου, έφτασαν στην πλατεία Ελευθερίας όπου ήταν προγραμματισμένη η απεργιακή κινητοποίηση και ένωσαν τις φωνές τους με τους καθηγητές τους και τους άλλους εκπρόσωπους φορέων.

kriti_d_eed6f.jpg
kriti_tebi_581b6.jpg

Πάτρα: Μεγάλη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο για τα Τέμπη

Όπως αναφέρει το pelop.gr, από τις 10 το πρωί ξεκίνησε η συγκέντρωση εργαζόμενων, φοιτητών και φορέων στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, ενώ η πορεία ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί.

Η συμμετοχή μάλιστα είναι τόσο μεγάλη που ενώ η κεφαλή της πορείας βρισκόταν στην οδό Γούναρη, ακόμα υπήρχαν άτομα που δεν είχαν ξεκινήσει από την πλατεία Όλγα. Εικάζεται πως στην πορεία συμμετείχαν πάνω από 8.000 άτομα.

Σημειώνεται πως διακριτική είναι η παρουσία της αστυνομίας.

pelop___d2f1b.jpg
pelop_te_0060d.jpg

Σχετικά Άρθρα