Πέθανε ο γιος πασίγνωστου ηθοποιού από σπάνια μορφή καρκίνου

 Πέθανε ο γιος πασίγνωστου ηθοποιού από σπάνια μορφή καρκίνου

Την είδηση θανάτου του 33χρονου γιου του από σπάνια μορφή καρκίνου ανακοίνωσε ο ηθοποιός Γκάρι Σινίζ με μία συγκινητική ανάρτηση.

Στο συγκινητικό μήνυμα ο γνωστός ηθοποιός Γκάρι Σινίζ ανακοίνωσε τον θάνατο του γιου του ΜακΚάνα Άντονι Σινίζ από καρκίνο και δηλώνει ευλογημένος που είναι πατέρας του.

Ο ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστός από τους ρόλους του στις ταινίες «Forrest Gump» και «Apollo 13» αλλά και από την τηλεοπτική σειρά CSΙ:ΝΥ, γνωστοποίησε πως ο 33χρονος γιος του, άφησε την τελευταία του πνοή στις 5 Ιανουαρίου, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (27.02.2024) το φιλανθρωπικό ίδρυμα Gary Sinise Foundation.

Πρόσθεσε ακόμα ότι ο γιος του ήταν ένας εξαιρετικός ντράμερ και πως του χάρισε υπέροχες στιγμές.

Σε ανάρτηση του ιστότοπου του ιδρύματος Gary Sinize ο ηθοποιός έγραψε μεταξύ άλλων:

«Όπως κάθε οικογένεια που βιώνει μια τέτοια απώλεια, είμαστε συντετριμμένοι και τα καταφέρνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Ως γονείς, είναι τόσο δύσκολο να χάσεις το παιδί σου. Η καρδιά μου είναι σε όλους όσους έχουν υποστεί παρόμοια απώλεια και σε όποιον έχει χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο».

Σε άλλο σημείο της ανάρτησης, ο 68χρονος έγραψε πως ο γιος του πάλεψε με το χόρδωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου για 5,5 χρόνια, και η κατάστασή του δυσκόλευε όσο περνούσε ο καιρός.

Ειδικότερα, είπε ότι ο καρκίνος αυτός προέρχεται από τη σπονδυλική στήλη και επηρεάζει περίπου 300 ανθρώπους στις ΗΠΑ κάθε χρόνο.

«Ο καρκίνος τον είχε παραλύσει από το στήθος και κάτω, αλλά εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί περιορισμένα το δεξί του χέρι και τα δάχτυλα στο αριστερό του χέρι», εξήγησε ο ηθοποιός.

«Ενώ η καρδιά μας πονάει και μας λείπει, νιώθουμε παρηγοριά που γνωρίζουμε ότι ο Μακ δεν παλεύει πλέον, και εμπνεόμαστε και συγκινούμαστε από το πώς τα κατάφερε», είπε ο ακόμα ο διάσημος ηθοποιός.

«Έδωσε μια δύσκολη μάχη ενάντια σε έναν καρκίνο που δεν έχει θεραπεία, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί».

Και πρόσθεσε: «Είμαι τόσο ευλογημένος, τυχερός και περήφανος που είμαι ο μπαμπάς του».

«Ευχαριστώ, Mc. Τα κατάφερες. Το Resurrection & Revival θα ζήσει. Και το ίδιο θα κάνεις και εσύ. Στις καρδιές μας για πάντα. Είμαστε ευλογημένοι που σε είχαμε στη ζωή μας ως γιο, αδερφό και φίλο…και θα μας λείψεις και θα σε αγαπάμε στην αιωνιότητα» καταλήγει ο ο Gary Sinise.

Πληροφορίες από Skynews

Σχετικά Άρθρα