ΣΥΡΙΖΑ: Βίντεο για την θλιβερή επέτειο των Τεμπών – “Δεν έφτασαν… Η δικαιοσύνη θα φτάσει;”

 ΣΥΡΙΖΑ: Βίντεο για την θλιβερή επέτειο των Τεμπών – “Δεν έφτασαν… Η δικαιοσύνη θα φτάσει;”

«Ένας χρόνος από το έγκλημα στα Τέμπη: Δεν ξεχνάμε» τονίζεται σε βίντεο του iSYRIZA για την συμπλήρωση ενός χρόνου από την εθνική τραγωδία των Τεμπών. Στο βίντεο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων πλάνα από τηλεοπτικούς σταθμούς με την μετάδοση της τραγικής είδησης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, δηλώσεις συγγενών θυμάτων, αλλά και κυβερνητικών στελεχών.

«Δεν έφτασαν… Η δικαιοσύνη θα φτάσει;» είναι το ερώτημα που τίθεται στο τέλος του σποτ. «Στα Τέμπη έχασαν τη ζωή τους 57 συμπολίτες μας, στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι. Ένας χρόνος πέρασε κι ακόμα οι υπεύθυνοι για το έγκλημα δεν έχουν λογοδοτήσει. Ποια αλήθεια, ποια δικαιοσύνη, ποια ευαισθησία, ποια ανθρωπιά, ποια ενσυναίσθηση να περιμένει κανείς από αυτούς; Ποια ασφάλεια και ποια αξιοπρέπεια να εγγυηθούν; Ποιο αναχρονιστικό κράτος να πιστέψει και ο πιο εύπιστος ότι θα αλλάξουν;» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην περιγραφή του βίντεο.

Παράλληλα ο SYRIZA καλεί τον κόσμο να υπογράψει το ψήφισμα για το έγκλημα των Τεμπών, παραθέτοντας τον σχετικό σύνδεσμο.

Σχετικά Άρθρα