Μόνικα Λεβίνσκι: Πως είναι σήμερα η πέτρα του σκανδάλου-Κλίντον

 Μόνικα Λεβίνσκι: Πως είναι σήμερα η πέτρα του σκανδάλου-Κλίντον

Την διασημότητά της από την εποχή του σκανδάλου με τον Μπιλ Κλίντον διαχειρίζεται ακόμη και σήμερα η Μόνικα Λεβίνσκι. Από τότε η δημοτικότητα της εκτοξεύτηκε στα ύψη και μέχρι σήμερα παραμένει στην επικαιρότητα.

Η Λεβίνσκι, η οποία έκλεισε τα 50 τον περασμένο Ιούλιο, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια “You’ve Got the Power” της Reformation, η οποία συνδέεται με την ευαισθητοποίηση για την εγγραφή στην ψηφοφορία ενόψει των εκλογών του 2024.

Στην καμπάνια εμφανίζεται η Lewinsky φωτογραφημένη από τη φωτογράφο Zoey Grossman σε μια νέα κολεξιόν με business looks (δερμάτινες καμπαρντίνες, midi φορέματα… ).

View this post on Instagram

A post shared by Reformation (@reformation)

Σε συνέντευξή της στο Elle, η Λεβίνσκι αναγνώρισε ότι η απάθεια των ψηφοφόρων είναι ένα ζήτημα που οδηγεί στην εκλογική αναμέτρηση του 2024, λέγοντας: “Έχουμε δει στις δημοσκοπήσεις ότι η απογοήτευση των ψηφοφόρων έχει αυξηθεί και η απάθεια έχει αυξηθεί. Όλοι πρέπει να υπενθυμίζουμε ο ένας στον άλλον ότι δεν μπορούμε να το αφήσουμε να μπει εμπόδιο στην ανάγκη να ψηφίσουμε, ότι έτσι χρησιμοποιούμε τη φωνή μας. Εκεί βρίσκεται η δύναμή μας”.

Σχετικά Άρθρα