Χαμός με Καινούργιου και τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: “Ντροπή σας πάτερ, κλείστε τον”

 Χαμός με Καινούργιου και τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: “Ντροπή σας πάτερ, κλείστε τον”

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στον “αέρα” η Κατερίνα Καινούργιου με τον αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Σεραφείμ Δημητρίου δεν επέτρεψε την είσοδο στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη, σε εκδήλωση κοπής πίτας, με τη δικαιολογία πως ήταν ένας από τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια το προηγούμενο διάστημα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Ο αρχιμανδρίτης κατηγόρησε τα media πως προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τη σοβαρότατη υπόθεση των Τεμπών, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της παρουσιάστριας. «Οδηγείτε τις υποθέσεις της επικαιρότητας μακριά από την επικαιρότητα. Σήμερα θα έπρεπε να έχετε εκεί την κυρία Καρυστιανού, όχι εμένα», είπε ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ.

«Δεν θα μου υποδείξετε πώς θα κάνω την εκπομπή μου και δεν ξέρετε εάν έχουμε μιλήσει με την κυρία Καρυστιανού και πότε θα έρθει, αν έρθει στην εκπομπή», απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα Τέμπη είναι κάτι πολύ σημαντικό! Όχι, θα τον κλείσω! Θα τον κλείσω! Για να εκμεταλλεύεστε, πάτερ, τον πόνο των μανάδων και των πατεράδων που έχασαν τα παιδιά τους, θα σας κλείσω! Γιατί αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή!», πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους η παρουσιάστρια του ALPHA.

«Είναι λαϊκιστικό και απαράδεκτο! Αυτό κάνετε αυτή τη στιγμή! Χρησιμοποιείτε τα Τέμπη ως εύκολη λύση! Ντροπή σας, πάτερ! Ντροπή σας! Είπα να κλείσει η σύνδεση, παρακαλώ!», σχολίασε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, ολοκληρώνοντας τη ζωντανή σύνδεση με τον ιερωμένο.

Σχετικά Άρθρα