Τραγωδία: “Όταν ο γιατρός είπε ότι πέθανε το παιδί, χτύπησε το τηλέφωνο για το θάνατο του άνδρα μου”

 Τραγωδία: “Όταν ο γιατρός είπε ότι πέθανε το παιδί, χτύπησε το τηλέφωνο για το θάνατο του άνδρα μου”

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πτολεμαϊδας από το δράμα 42χρονης η οποία έχασε τον σύζυγο της και το 7,5 μηνών βρέφος τους την ίδια μέρα.

O 50χρονος λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού τους είχε διαγνωστεί με καρκίνο και τον τελευταίο μήνα νοσηλευόταν στο Θεαγένειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Το βρέφος παρουσίασε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης και η μητέρα το μετέφερε στο Ιπποκράτειο, όπου τα ξημερώματα του Σαββάτου κατέληξε.

Λίγα λεπτά αφού έμαθε ότι το μωρό της είχε πεθάνει κάλεσαν την 42χρονη από το Θεαγένειο για να της ανακοινώσουν ότι ο σύζυγος της έχει αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Την ίδια ώρα που βγήκε ο γιατρός και μου είπε ότι πέθανε το παιδί μου, χτυπούσε το κινητό για να μου πουν ότι πέθανε ο άντρας μου» 

«Το πάω στο Ιπποκράτειο που το είχαμε γέφυρα ζωής για το παιδί μου. Και τι να πεις… Την ίδια στιγμή έφυγε ο άντρας μου. Ήταν καρκινοπαθής και το μάθαμε προχθές. Την ίδια ώρα που βγήκε ο γιατρός και μου είπε ότι πέθανε το παιδί μου, χτυπούσε το κινητό μου για να μου πουν ότι πέθανε ο άντρας μου. Αυτό ζω», δήλωσε η 42χρονη.

Το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα. Τον Ιούλιο του 2023 είχε στηθεί γέφυρα ζωής για τη μεταφορά του από την Πτολεμαΐδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας του τότε υγιής έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, ευχαριστώντας τους γιατρούς για τη φροντίδα τους.

Σχετικά Άρθρα