Νοτοπούλου: “Μακάρι να μείνουμε ενωμένοι” αν επανεκλεγεί ο Κασσελάκης

 Νοτοπούλου: “Μακάρι να μείνουμε ενωμένοι” αν επανεκλεγεί ο Κασσελάκης

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Η εξέλιξη των έργων του μετρό της Θεσσαλονίκης-νέα χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσης», Θεσσαλονίκη, 7 Οκτωβρίου 2019.

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη για εσωκομματικές κάλπες, πιθανότατα στις 10 Μαρτίου, μίλησε η βουλευτής του κόμματος, Κατερίνα Νοτοπούλου, στο Mega. «Δυστυχώς αυτούς τους μήνες είδαμε επιλογές που δεν μας αρέσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι «υπάρχει δημοσκοπική καθίζηση τους τελευταίους μήνες».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, μάλιστα, τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας της Όλγας Γεροβασίλη, τονίζοντας: «Υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ, εκτιμούμε ότι είναι η ώρα να δράσουμε, χρειάζεται ηγεσία που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα. Η Όλγα Γεροβασίλη μπορεί να τα εγγυηθεί αυτά στην ελληνική κοινωνία αυτά και να προχωρήσουμε ενωμένοι».

Χαρακτηρίζοντας την παρέμβαση «βόμβα» του Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Νοτοπούλου δήλωσε: «Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε ευθύνη για όλους μας». Στο ερώτημα, πάντως, τι θα κάνουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι κατά του Στέφανου Κασσελάκη σε περίπτωση επανεκλογής του, είπε: «Μακάρι να μείνουμε ενωμένοι».

Σχετικά Άρθρα