Μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ, έφτιαξαν λαμπάδες για το “Χαμόγελο του παιδιού”

 Μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ, έφτιαξαν λαμπάδες για το “Χαμόγελο του παιδιού”

Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος» επισκέφθηκαν μέλη της ΟΝΝΕΔ, η Γραμματέας της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΝΔ Μαρία Νάτσιου και μέλη της Γραμματείας.

Εκεί, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου και ενημερώθηκαν από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό για την εφαρμογή «Missing Alert» και τις διαδικτυακές πλατφόρμες «Cybertipline Hellas» και «GMCNgine». Στη συνέχεια, συζήτησαν διαδικτυακά με τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπουλο, για το πως συντονίζεται το Επιχειρησιακό Κέντρο για τα εξαφανισμένα παιδιά ενώ, είχαν τη χαρά να βοηθήσουν τους εθελοντές του Οργανισμού στην κατασκευή λαμπάδων.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου δήλωσε: «Το έργο που πραγματοποιεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» στον τομέα της προστασίας και της ευημερίας των παιδιών είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο Οργανισμός αυτός προωθεί πολλαπλές πρωτοβουλίες και δράσεις με στόχο την προστασία των παιδιών από κάθε μορφή κακοποίησης, καταπίεσης και εξαναγκασμού. Η ΟΝΝΕΔ βρίσκεται διαχρονικά δίπλα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους της κοινωνίας των πολιτών, συνεισφέροντας στο έργο τους με κάθε δυνατό μέσο και εκδηλώνοντας την υποστήριξή της».

Η Γραμματέας της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ Μαρία Νάτσιου, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ο Πρόεδρος Κώστας Γιαννόπουλος και όλα τα στελέχη του «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι οι άνθρωποι που με εθελοντικό συναίσθημα και ξεχωριστό επαγγελματισμό υποστηρίζουν τα παιδιά με υποδειγματική συνέπεια και ουσιαστική παιδαγωγική υπευθυνότητα. Για το λόγο αυτό, ήρθαμε σήμερα μαζί με τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ, βάζοντας ένα λιθαράκι στην προσπάθειά τους, προσφέροντας αλληλεγγύη και κρατώντας την ανθρωπιά ζωντανή».

Στο Πανελλήνιο Επιχειρησιακό Κέντρο Άμεσης Κοινωνικής & Ιατρικής Επέμβασης «Ανδρέας Γιαννόπουλος» παρευρέθηκαν επίσης ο αναπληρωτής Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΝΔ Βασίλης Γκουτμάχερ, ο Περιφερειακός Συντονιστής ΝΔ Ηρακλής Μαρκουίζος, οι Αναστάσης Γεωργίου και Γεωργία Παναγιώτου, μέλη της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ΝΔ, η Υπεύθυνη Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Καταπολέμησης της Ανεργίας ΟΝΝΕΔ Φλώρα Μαλασίδη, ο αναπληρωτής Διευθυντής ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Γαλανόπουλος, η αναπληρώτρια Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων ΟΝΝΕΔ Μαρίνα Χρηστάκη, τα μέλη της Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Δήμητρα Κατσίγιαννη και Κρίτωνας Σβανιάς, ο Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Π. Φαλήρου Παύλος Μαστρογιαννόπουλος και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Δανάη Ραματζά, Αλεξάνδρα Ντάρλα και Ιωάννα Μαραγκού.

Σχετικά Άρθρα