Επίθεση Κασσελάκη για “υπονομευτές”- “Φωτογραφίζει” την Όλγα Γεροβασίλη

 Επίθεση Κασσελάκη για “υπονομευτές”- “Φωτογραφίζει” την Όλγα Γεροβασίλη

Το πρωί του Σαββάτου και λίγες ώρες πριν ανακοινώσει η Όλγα Γεροβασίλη την υποψηφιότητά της, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης με μία επιθετική ανάρτησή του ρίχνει λάδι στην φωτιά της εσωκομματικής μάχης και αποκαλύπτει την τακτική που θα ακολουθήσει. Αποκαλεί “υπονομευτές” εκείνους που τον αμφισβητούν και θα διεκδικήσουν την ηγεσία, “φωτογραφίζοντας” την ίδια την Όλγα Γεροβασίλη. Ακολουθεί, δηλαδή, το ίδιο μοντέλο με αυτό που εφήρμοσαν οι υποστηρικτές του και στην διαδικασία του Οκτωβρίου έναντι της Έφης Αχτσιόγλου.

Μήνυμα εν μέσω του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και των νέων εσωκομματικών εκλογών απέστειλε, το Σάββατο (24/02), ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι «στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί».

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Instagram, ο Στέφανος Κασσελάκης έγραψε: «Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς. Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε “ουρανοκατέβατο”, όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα. Η κοινωνία με έφερε εμένα».

Σχετικά Άρθρα