ΣΥΡΙΖΑ: Ο σύνεδρος που έκλεψε την παράσταση -“Είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο” (vid)

 ΣΥΡΙΖΑ: Ο σύνεδρος που έκλεψε την παράσταση -“Είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο” (vid)

Αίσθηση προκάλεσε το μεσημέρι της Παρασκευής η γεμάτη πάθος και παραστατικότητα ομιλία συνέδρου, αγριεμένου με το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο, στο οποίο επέρριψε μεγάλο μέρος ευθυνών για τα δεινά του ΣΥΡΙΖΑ, αφού όλοι θέλουν να τον σβήσουν απ’ τον χάρτη και να τον βγάλουν απ’ τη μέση. Δεν παρέλειψε πάντως να βάλει τον πήχη στο 18 % στις επικείμενες ευρωεκλογές.

«Κακά τα ψέματα. Είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο» είπε χαρακτηριστικά.

«Μετά το στραπάτσο του καλοκαιριού πέσαμε στη χαράδρα. τραυματισμένοι ματωμένοι,πονεμένοι. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, είμαστε κυριολεκτικά περικυκλωμένοι και από το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Μας μισούν! Θέλουν να μας βγάλουν για πάντα από τη μέση. Να είμαστε πραγματικά μια παρένθεση. Να παίζουμε μπάλα στα επόμενα χρόνια στο 3 και στο 6%».

Σε αυτούς που «μας μισούν» κατονόμασε τη Δεξιά, το ΚΚΕ αλλά και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ διότι «οι περισσότεροι εδώ μέσα προερχόμαστε από εκεί. Τους αδειάσαμε τη δεξαμενή και γεμίσαμε τη δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ».

Προέτρεψε τους συντρόφους του να είναι περήφανοι για τα όσα πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ με την διακυβέρνηση «που τα πετύχαμε μαζί με τους λιποτάχτες, που λιγοψύχησαν». Το παιχνίδι, είπε «κρίνεται μια για πάντα στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και πρέπει να βγούμε από τον κλοιό και να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε το ύψωμα το πρώτο που λέγεται 18% και από κει μετά να δούμε τι θα γίνει».

Σχετικά Άρθρα