Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ:Ο Κασσελάκης, το “πανό ενότητας” και οι σέλφι στις εξέδρες

 Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ:Ο Κασσελάκης, το “πανό ενότητας” και οι σέλφι στις εξέδρες

Στον χώρο του Tae Kwon Do βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μια ημέρα μετά την ανακοίνωση από τον ίδιο ότι το κόμμα του στο οποίο είναι πέντε μήνες επικεφαλής θα πάει σε εκλογές για να ανανεώσουν ή όχι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του. Μάλιστα, προχώρησε σε μια κίνηση που ήδη συζητείται.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβηκε στις κερκίδες και συνάντησε τον σύνεδρο που νωρίτερα είχε υψώσει πανό διαμαρτυρίας την ώρα της ομιλίας του Διονύση Τεμπονέρα ζητώντας του ενότητα. Ο κ. Κασσελάκης μάλιστα ύψωσε μαζί του και πάλι το συγκεκριμένο πανό.

Ο  Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στους χώρους του Tae Kwon Do μίλησε με νεαρούς εθελοντές, συνάντησε συνέδρους, ανέβηκε στις κερκίδες και έβγαλε φωτογραφίες μαζί τους.

Επίσης, έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» που εκπέμπει μέσα από το συνέδριο όπου μεταξύ άλλων είπε ότι πρέπει να δοθεί στα μέλη του κόμματος η δυνατότητα να συμμετέχουν στην παραγωγή πολιτικής.

Ο ίδιος αναφερόμενος στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι θα «ταιριάξουν το κόμμα με την κοινωνία», υπογραμμίζοντας ότι «η μεγάλη προοδευτική συμμαχία θα δώσει εναλλακτική».

Σχετικά Άρθρα