Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Τι λέει ο μάρτυρας που την είδε τελευταίος

 Σταυρούλα Γκουγκουλιά: Τι λέει ο μάρτυρας που την είδε τελευταίος

Συνεχίζονται τα ερωτηματικά για την εξαφάνιση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη. Ο άνθρωπος που την είδε τελευταία φορά στη γνωστή παραλία του Φλοίσβου μίλησε στο MEGA για τη στιγμή που την είδε να μπαίνει στη θάλασσα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η γυναίκα άφησε τα πράγματά της και με το μαγιό της μπήκε στη θάλασσα αλλά δεν την είδε να βγαίνει. Τα πράγματά της έμειναν εκεί όλο το βράδυ αφού όταν πήγε την επόμενη μέρα ξανά στην παραλία, η τσάντα της ήταν ακόμα εκεί.

«Ήταν 9:30 – 10:00 περίπου, δεν ξέρω ακριβώς, απλώς ήρθε, μπήκε, άφησε την τσάντα άλλαξε και μπήκε να κάνει μπάνιο. Μπήκε για μπάνιο και από κει και πέρα ούτε την είδα να βγαίνει. Φορούσε μαύρα ρούχα απ’ ότι θυμάμαι. Ήταν μόνη της. Ότι μπήκε για μπάνιο ναι, ότι την είδα ότι ήταν μόνη της ναι. Τώρα αν ήρθε με άλλον και την άφησε παραπάνω, αυτό δεν το γνωρίζω».

«Δεν την είδα να βγαίνει, έφυγα εγώ μετά από κανένα 40λεπτο, περίπου τώρα. Δεν είχε βγει έτσι. Μέχρι την ώρα που ήμουν εγώ δεν είχε βγει».

Για την επόμενη ημέρα που έφτασε στην παραλία και είδε τα πράγματα της Σταυρούλας στο ίδιο σημείο ανέφερε: «Ναι αφού μένω δίπλα. Πήρα τον καφέ μου και κάθισα δίπλα, τα ρούχα δείχνανε κάτι γυναίκες εκεί πέρα που κάνε μπάνιο, είναι λέει από τις πρωί από τις 9:30».

«Μου φάνηκε μια χαρά η γυναίκα την είδα μπήκε μέσα, κολυμπούσε μια χαρά με το μαγιό της».

Σχετικά Άρθρα