ΟΑΚΑ: Πότε θα είναι έτοιμο να ανοίξει ξανά τις πόρτες του

 ΟΑΚΑ: Πότε θα είναι έτοιμο να ανοίξει ξανά τις πόρτες του

Ένα βήμα πιο κοντά στο άνοιγμα του ΟΑΚΑ, καθώς οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης συνεχίζονται με αποτέλεσμα στα τέλη Απριλίου το στάδιο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αθλητικά και μουσικά δρώμενα. Σημειώνεται πως στις 8 και 9 Ιουνίου το διάσημο συγκρότημα Coldplay θα πραγματοποιήσει δύο συναυλίες στις 8 και 9 Ιουνίου, οι οποίες αρχικά είχαν αναβληθεί λόγω της ακαταλληλότητας του ΟΑΚΑ. Πλέον όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι έτοιμο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου μία εβδομάδα, ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο Facebook (11/02) είχε σταθεί στις εργασίες που γίνονται, γράφοντας μεταξύ άλλων:

«Θα κλείσω τη σημερινή ανασκόπηση με τα νεότερα από την πρόοδο των εργασιών στο ΟΑΚΑ. Έχει περίπου αφαιρεθεί το 6% από τα συνολικά 5.000 τεμάχια πολυκαρβονικών από τα Στέγαστρα Καλατράβα. Καθημερινά αφαιρούνται περίπου 80 κομμάτια, τα οποία θα ανακυκλωθούν. Η απομάκρυνση των πολυκαρβονικών με αυτούς τους ρυθμούς θα επιτρέψει την επαναλειτουργία του Σταδίου από τα τέλη Μαρτίου ή το αργότερο από τα μέσα Απριλίου».

Επίσης είχε τονίσει το εξής: «Έτσι, θα μπορέσουν να διεξαχθούν κανονικά πριν ή αμέσως μετά το Πάσχα αθλητικές αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων η συναυλία των Coldplay, που ομολογώ πως κι εγώ την περιμένω! And everything’s not lost… When you thought that it was over, για να θυμίσω ένα τραγούδι τους. Καλή Κυριακή και ευχαριστώ για τον χρόνο σας!».

Σχετικά Άρθρα