Οργισμένη απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στο χυδαίο βίντεο Μπογδάνου (vid)

 Οργισμένη απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στο χυδαίο βίντεο Μπογδάνου (vid)

Με μια οργισμένη ανάρτηση η Μαρία Καρυστιανού απάντησε στα όσα ακούγονται και διαρρέονται και που την θέλουν να κατεβαίνει στις ευρωεκλογές.

«Όχι κύριε ομιλούντα, δεν θα κατέβω στις ευρωεκλογές. Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης μέσα από κάθε νόμιμο δικαίωμά μου», σημειώνει χαρακτηριστικά η Μ. Καρυστιανού διαψεύδοντας τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο – και κάθε Μπογδάνο- ο οποίος την εμφανίζει να κατέρχεται στις προσεχείς ευρωεκλογές είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ είτε με την Πλεύση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Αυτό που επιδιώκετε να κερδίσετε με αυτά τα ψεύδη , είναι η πληγή της πατρίδας μας. Αυτό που στέρησε τη ζωή απο τα παιδιά μας. Σεβαστείτε το πένθος μας!», συμπληρώνει καταληκτικά στην παρέμβασή της η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων Τεμπών.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ:

«Θα κυκλοφορήσει ένα βίντεο.
Ένα βίντεο παραπλάνησης.
Θα ακολουθήσουν και αλλά, ίσως…
Ένα βίντεο στο οποίο τα ψέματα στολίζονται για να κρύβουν την ασχήμια και παρουσιάζονται όμορφα.
Έτσι είναι η πλάνη.
Εξωτερικά μια όμορφη είδηση, καλοπροαίρετη και λογική μα ο σκοπός σκοτεινός και ανήθικος .
Όπου τρέμουν την αλήθεια χτυπούν με το ψέμα.
Είναι πιο εύκολο .
Όχι κύριε ομιλούντα, δεν θα κατέβω στις ευρωεκλογές.
Τη δικαίωση του παιδιού μου θα την πετύχω ως απλός πολίτης μέσα από κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.
Εσείς από την άλλη, αυτό που επιδιώκετε να κερδίσετε με αυτά τα ψεύδη , είναι η πληγή της πατρίδας μας. Αυτό που στέρησε τη ζωη απο τα παιδιά μας.
Σεβαστείτε το πένθος μας!»

Το κράτος δικαίου και η πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών ήταν κεντρικό θέμα εκδήλωσης που διοργάνωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η Μαρία Καρυστιανού, μητέρα 19χρονης που έχασε την ζωή της στο δυστύχημα των Τεμπών, ράγισε καρδιές για ακόμα μια φορά και επέμεινε στα λεγόμενα της πως η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου την προέτρεψε να βρει παρηγοριά στην εκκλησιά και να μην ασχολείται άλλο με το γεγονός. Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ με φόντο την εκδήλωση ξέσπασε και πολιτική κόντρα.

Σχετικά Άρθρα