Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει

 Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει

Νέα επίθεση στα ΜΜΕ έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την άφιξή του στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας. Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε στις κάμερες : «Να τελειώνει αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε: «Να τελειώνει αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ συμπλήρωσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο πλευρό των αγροτών, δίνοντας το «παρών» στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είχε συνομιλίες με αρκετούς αγρότες, ενώ, μερικά λεπτά αργότερα έκανε και δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει σε ουσιαστικές λύσεις προς τους αγρότες, υλοποιώντας τις προτάσεις που έχει καταθέσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι καταναλωτές αγκομαχούν να επιβιώσουν. Υπάρχει ένα καρτέλ στη μέση, με τους μεσάζοντες και τα ολιγοπώλια. Πρέπει να επέμβει το κράτος άμεσα, να καταργηθεί μόνιμα ο φόρος ειδικής κατανάλωσης στο πετρέλαιο, να υπάρχει πλαφόν στο ρεύμα και επιτέλους να υπάρξει ρύθμιση οφειλών για αυτούς τους ανθρώπους, για να μην δουν οι άνθρωποι αυτοί τη γη τους να ρευστοποιείται. Να μην υπάρχει πλέον αυτή η κοροϊδία. Απλά πράγματα, που πρέπει να γίνουν άμεσα», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχετικά Άρθρα