Τάισον εναντίον… Χόλιφιλντ στην Πέλλα – Οδηγός δάγκωσε στο αυτί διανομέα

 Τάισον εναντίον… Χόλιφιλντ στην Πέλλα – Οδηγός δάγκωσε στο αυτί διανομέα

Άγριος καβγάς με σοβαρό τραυματισμό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης στην Πέλλα, όπου ένας οδηγός αυτοκινήτου δάγκωσε και έκοψε κομμάτι από το αυτί διανομέα φαγητού έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο διανομέας στην Πέλλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες και, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν για το ποιος έχει προτεραιότητα στον δρόμο.

Ο δράστης κατέβηκε από το όχημα του και, αφού πιάστηκαν στα χέρια, δάγκωσε τον 33χρονο ντελιβερά στο αυτί ακρωτηριάζοντας ένα τμήμα του.

«Μάχη» για να σωθεί το αυτί του διανομέα

Η κατάσταση του 33χρονου ντελιβερά στην Πέλλα κρίνεται, σύμφωνα με το Mega, ως αρκετά σοβαρή, με τους γιατρούς να δίνουν αγώνα για να «σώσουν» το αυτί του καθώς στο σημείο έχει σχηματιστεί μόλυνση.

Ο ντελιβεράς στην Πέλλα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να σώσουν το αυτί του πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Η ΕΛΑΣ συνέλαβε τον οδηγό του οχήματος, καθώς το θύμα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα