Συνεργάτης του Ανδρουλάκη για Κασσελάκη: “του γιατρού”

 Συνεργάτης του Ανδρουλάκη για Κασσελάκη: “του γιατρού”

«Του γιατρού»…Με αυτή την φράση ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, Βαγγέλης Τσόγκας, σχολίασε για τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά από πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι θέλει να γίνει πρωθυπουργός «με μεγαλύτερο αποτύπωμα από τον Ανδρέα Παπανδρέου».

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Βαγγέλης Τσόγκας παραθέτει τα στοιχεία ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκαν σχετικά και γράφει για τον Στέφανο Κασσελάκη: «Του γιατρού…»

Το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στα «Παραπολιτικά», αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να παραβρέθηκε πριν από λίγες ημέρες σε εβδομαδιαία σύναξη που γίνεται σε στενό κύκλο πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, CΕΟ μεγάλων εταιρειών, νυν προέδρων τραπεζών, προέδρων διοικητικών συμβουλίων καναλιών και στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας, σε γνωστό εστιατόριο στα βόρεια προάστια.

Σε αυτή τη σύναξη οι παρευρισκόμενοι άκουσαν τον Στέφανο Κασσελάκη να… εξαγγέλλει διάφορα, όπως «Θέλω να γίνω πρωθυπουργός με μεγαλύτερο αποτύπωμα από τον Ανδρέα Παπανδρέου».

«Το κόμμα που θέλω να φτιάξω θα είναι σαν το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ. Κέντρο στα θέματα οικονομίας, “Ανδρέας” στα εθνικά και την άμυνα, progressive στα υπόλοιπα».

«Στις ευρωεκλογές θα κάνω καμπάνια εγώ και 40 νέοι άνθρωποι».

Στους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στο χώρο φέρεται να είπε: «Κάντε εκλογές ανοικτές να έρθω να κερδίσω».

«Εγώ και ο Τάιλερ θα αλλάξουμε την Ελλάδα».

Δύο μέρες μετά δόθηκε στη δημοσιότητα και το ερωτηματολόγιο που άναψε φωτιές στον ΣΥΡΙΖΑ, με την πρόθεση Κασσελάκη να επανιδρύσει το κόμμα.

Σχετικά Άρθρα