Ποιος είναι ο πρώτος αγρότης που θα φθάσει με το τρακτέρ στην Αθήνα (vid)

 Ποιος είναι ο πρώτος αγρότης που θα φθάσει με το τρακτέρ στην Αθήνα (vid)

Ο πρώτος αγρότης που θα φτάσει στην Αθήνα με το τρακτέρ του μίλησε στο OPEN. Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής μπλόκου Κάστρου Βοιωτίας έκανε γνωστό και το σύνθημα που θα γράφεται στο τρακτέρ το οποίο είναι «χωρίς εμάς τι θα φας». Όπως εξήγησε το μπλόκο του κάστρου θα οδηγήσει την πομπή και θα αποτελείται από 35 τρακτέρ.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 23 ΛΕΠΤΟ

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συσκέψεις στα επιτελεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας, με αντικείμενο τον τρόπο διαχείρισης της κίνησης των τρακτέρ στην πρωτεύουσα. Να σημειωθεί εδώ πως οι αγρότες θα φτάσουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους, με λεωφορεία αλλά και με αυτοκίνητα και από την αστυνομία θα ληφθούν μια σειρά μέτρων προκειμένου να μην μπλοκάρουν κεντρικοί οδικοί άξονες.

Οι σκέψεις να υπάρξει «μπλόκο» στην είσοδο των τρακτέρ στην Αθήνα εγκαταλήφθηκαν, καθώς αυτό μπορεί να δημιουργούσε ένα εκρηκτικό κλίμα κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν στην κυβέρνηση. Ωστόσο, στόχος είναι τα τρακτέρ και τα πούλμαν να κινηθούν συντεταγμένα και να σταθμεύσουν σε συγκεκριμένο χώρο.

Σχετικά Άρθρα