Παλαιοχριστιανοί: Στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας ο 45χρονος πατέρας

 Παλαιοχριστιανοί: Στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας ο 45χρονος πατέρας

Στο νοσοκομείο μεταφέρεται ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος παρουσίασε αυξημένη πίεση και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει χρόνιο πρόβλημα με την πίεση, ωστόσο δεν κρίνεται κάτι σοβαρό και ενδέχεται να πάρει εξιτήριο ακόμα και απόψε.

Έρευνα με εντολή Κεραμέως για τον παλαιοχριστιανό που δούλευε με τηλεργασία στον Δήμο Ερέτριας

«Έχω ζητήσει από τις αρμόδιες αρχές να διεξάγουν ελέγχο προκειμένου να δούμε που υπηρετεί, με ποιο καθεστώς στον δήμο Ερέτριας – Αμαρύνθου της Εύβοιας ο 45χρονος της οικογένειας των Παλαιοχριστιανών της Κορίνθου». Αυτό έκανε γνωστό η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου.

Η υπουργός σχετικά με το ότι ο 45χρονος της οικογένειας των παλαιοχριστιανών της Κορίνθου ήταν δημοτικός υπάλληλος του δήμου Ερέτριας- Αμαρύνθου από το 2020 μετά από μετάταξή του, ανέφερε ότι «προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να ενισχύουμε το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό μας, αλλά ταυτόχρονα η κυβέρνηση φροντίζει να εποπτεύεται αυστηρά ο τομέας του ανθρώπινου και δράττομαι της ευκαιρίας να ανακοινώσω και στη Βουλή ότι έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 45χρονου από την Κόρινθο προκειμένου να δούμε ακριβώς και αναλυτικά τι συμβαίνει στην περίπτωση αυτού του υπαλλήλου που υπηρετεί, με ποιο καθεστώς».

Πρώην χρυσαυγίτης και “δεξί χέρι” του Παναγιώταρου ο 45χρονος

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το παρελθόν και τη ζωή του 45χρονου παλαιοχριστιανού από την Κορινθία. Όπως αποκαλύφθηκε σε εκπομπή του Mega, μιλώντας ο ίδιος σε δημοσιογράφο, αποκάλυψε ότι είχε υπάρξει στο παρελθόν μέλος της Χρυσής Αυγής.

Κατά τον δημοσιογράφο, ο 45χρονος είπε πως διατελούσε υψηλόβαθμο στέλεχος της καταδικασμένης εγκληματικής οργάνωσης, πριν ακόμα εισέλθει στη Βουλή. Αυτοχαρακτηρίστηκε μάλιστα ως το «δεξί χέρι» του Ηλία Παναγιώταρου, πρώην βουλευτή του νεοναζιστικού μορφώματος.

Σημειώθηκε επίσης στην εκπομπή πως αφορμή για την αποχώρησή του από τη Χρυσή Αυγή στάθηκε ένα περιστατικό ξυλοδαρμού του, ως απάντηση σε βίαιο επεισόδιο που είχε προκαλέσει «πυρήνας» της οργάνωσης, με τον ίδιο να ταξιδεύει κατόπιν στην Ικαρία, όπου άλλαξε τρόπο ζωής και ιδεολογία.

Παιδιά Παλαιοχριστιανών: ”Τελείωσα το Δημοτικό, μου αρέσει να διαβάζω βιβλία”

Έμαθαν να ζουν σε ένα λαγούμι έξι μέτρων στην Κορινθία. Αποξενωμένοι από τον κόσμο, μακριά από συνομήλικα παιδιά, μακριά από το σχολείο, μακριά από τα γράμματα. «Αφήστε μας ήσυχους, θέλουμε την ησυχία μας», λένε τα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία. Τα παιδιά αυτά υιοθετούν πλήρως αυτά που τους είπε ο πατέρας τους, ακόμη και αν βαφτίζουν ως εκκλησίες λαγούμια.

Οι απαντήσεις που δίνουν είναι συγκεχυμένες, ακόμη κι αν λένε ότι είναι αδέρφια… «Μεταξύ μας είμαστε όλοι αδέρφια», είχε πει ο πατέρας της οικογένειας που πήγε στον εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

«Τελείωσα το Δημοτικό, μου αρέσει να διαβάζω βιβλία», θα πει ένα άλλο από τα αδέρφια της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία.

Κάποιο από τα άλλα παιδιά θα πει τον λόγο που επιτέθηκε στην Αστυνομία. «Αφήστε μας ήσυχους», επιμένουν τα παιδιά, τονίζοντας ότι εκεί που μένουν δεν υπάρχουν άλλα παιδιά να παίξουν αλλά έτσι μεγάλωσαν.

Σχετικά Άρθρα