Ο Κασσελάκης στο “session” του “κλαμπ της Κηφισιάς”- Τι είπε και σε ποιούς

 Ο Κασσελάκης στο “session” του “κλαμπ της Κηφισιάς”- Τι είπε και σε ποιούς

Πέντε μέρες πριν το συνέδριο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε «φωτιά» στο εσωκομματικό παιχνίδι, προτείνοντας ερωτηματολόγιο στα μέλη και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή ονόματος, χρωμάτων, θεμάτων πολιτικού προσανατολισμού, και ό,τι άλλο είχε σκεφτεί, χωρίς να το θέσει υπόψιν των κομματικών οργανώσεων αλλά και των στενών συνεργατών του.

Τι όμως είχε προηγηθεί λίγες ημέρες πριν; 

Ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως αποκαλύπτει το topontiki.gr, παρευρέθηκε στην εβδομαδιαία σύναξη που γίνεται σε στενό κύκλο, πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας ΔημοκρατίαςCΕΟ μεγάλων εταιρειών, νυν προέδρων τραπεζών (!), προέδρων διοικητικών συμβουλίων καναλιών, και στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας, που λαμβάνει χώρα σε γνωστό εστιατόριο στα βόρεια προάστια.

Έτσι λοιπόν, την περασμένη εβδομάδα, στην καθιερωμένη σύναξη – «session» την έχει βαφτίσει πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και επονομαζόμενος Σουσλόφ του Νίκου Ανδρουλάκη – ήταν καλεσμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σ’ αυτή τη συνεδρίαση, οι παρευρισκόμενοι – ανάμεσα τους και τελειόφοιτοι πανεπιστημίων των ΗΠΑ, οι οποίοι μάλιστα έχουν και όραμα για την χώρα, τρομάρα τους- άκουσαν τον Στέφανο Κασσελάκη να εξαγγέλλει διάφορα όπως:

  • «Θέλω να γίνω ΠΘ με μεγαλύτερο αποτύπωμα από τον Ανδρέα Παπανδρέου»
  • «Το κόμμα που θέλω να φτιάξω, θα είναι σαν το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ. Κέντρο στα θέματα οικονομίας, “Ανδρέας” στα εθνικά και την άμυνα, progressive στα υπόλοιπα»
  • «Στις ευρωεκλογές θα κάνω καμπάνια εγώ και 40 νέοι άνθρωποι»
  • Στους Πασόκους της παρέας είπε, «κάντε εκλογές ανοικτές να έρθω να κερδίσω»

Αυτά σύμφωνα με πληροφορίες είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους παρευρισκόμενους – χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν αυτό οφειλόταν σε θαυμασμό ή άγνοια.

Δύο μέρες μετά, δόθηκε στην δημοσιότητα και το ερωτηματολόγιο που άναψε φωτιές μια εβδομάδα πριν πραγματοποιηθεί το συνέδριο του κόμματος. 

Θα επανέλθουμε, με όλα τα ονόματα που μετέχουν στις εβδομαδιαίες συναντήσεις. 

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικά Άρθρα