Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό που μόλις είχε φύγει από το νοσοκομείο

 Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό που μόλις είχε φύγει από το νοσοκομείο

Φονική η παράσυρση από αυτοκίνητο για έναν άτυχο πεζό στη Λαμία. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα, με τον θάνατο του 42χρονου να είναι ακαριαίος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε για τις πρώτες βοήθειες σοκαρισμένος, αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αργά. Ο άτυχος άντρας είχε ήδη ξεψυχήσει. 

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα είχε φύγει λίγο νωρίτερα από το νοσοκομείο της πόλης για να επιστρέψει σπίτι του. Ξεκίνησε πεζός και επέλεξε ένα δρόμο, που δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός.

Το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν 42χρονο Λαμιώτη, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, σημειώθηκε στις 05:43 το πρωί της Δευτέρας στο 3ο χλμ Λαμίας – Δομοκού, στο ύψος βενζινάδικου, πιο πάνω από την διασταύρωση του “ICE”.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος είχε φύγει από το νοσοκομείο της Λαμίας με τα πόδια για να πάει στο σπίτι του στη νότια πλευρά της πόλης.

Δυστυχώς επέλεξε τον περιφερειακό δρόμο Λαμίας – Δομοκού και η επιλογή αυτή στάθηκε μοιραία, αφού ο οδηγός του αυτοκίνητου που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες του lamiareport.gr, σε ένα σημείο που δεν υπάρχει καλός φωτισμός τον παρέσυρε και τον διαμέλισε.

Ο άτυχος 42χρονος διακομιστηκε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, διενεργούν προανάκριση για τις ακριβείς συνθηκες κάτω από τις οποίες εγινε η θανατηφόρα παράσυρση.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικά Άρθρα