Κορινθία: Συνεχίζεται το θρίλερ με τους Παλαιοχριστιανούς- Εξετάζεται και η αιμομιξία

 Κορινθία: Συνεχίζεται το θρίλερ με τους Παλαιοχριστιανούς- Εξετάζεται και η αιμομιξία

Σια μία πρωτόγνωρη υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα έκανε λόγο η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη, αναφερόμενη στην οικογένεια «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία. Το πρωί της Κυριακής (18/2) συνελήφθη ο 45χρονος πατέρας, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα στην Ορεινή Κορινθία.

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου είτε σήμερα είτε αύριο, Δευτέρα.

«Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος στα παιδιά. Είχαν πάει στην αδερφή τους και χθες επέστρεψαν στο σπίτι τους. Υπάρχουν αδικήματα εναντίον των γονέων, που έχουνε εκθέσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Πρόκειται για πλημμεληματικού χαρακτήρα άδικες πράξεις», δήλωσε η δικηγόρος στο Mega.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας. «Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», είπε o Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Σχετικά Άρθρα