Θεσσαλοί αγρότες:Ξεκινούν αύριο δύο κονβόι τρακτέρ προς Βοιωτία, με στόχο την Αθήνα

 Θεσσαλοί αγρότες:Ξεκινούν αύριο δύο κονβόι τρακτέρ προς Βοιωτία, με στόχο την Αθήνα

Δυο ξεχωριστά κονβόι τρακτέρ ξεκινούν αύριο, Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, από τη Θεσσαλία με προορισμό το Κάστρο Βοιωτίας, απ’ όπου σχεδιάζουν να αναχωρήσουν την Τρίτη για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

Τα τρακτέρ από Πλατύκαμπο μέσω της παλαιάς Εθνικής οδού Λάρισας -Βόλου θα φτάσουν στο Στεφανοβίκειο όπου θα προστεθούν στο κονβόι τα τρακτέρ του μπλόκου. Στη συνέχεια θα ανέβουν στην Εθνική οδό και θα φτάσουν στον Αλμυρό όπου θα προστεθούν και τα τρακτέρ αυτού του μπλόκου. Ακολούθως θα βάλουν πλώρη για το Κάστρο Βοιωτίας όπου θα φτάσουν το απόγευμα.

Την ίδια ώρα τα τρακτέρ από τον Ε65 (Καρδίτσα- Φάρσαλα) μαζί με αυτά από το Μεγαλοχώρι Τρικάλων θα ανέβουν στον Ε65 με προορισμό την Λαμία και το Κάστρο Βοιωτίας.

Αγρότες αναμένεται σήμερα να αποκλείσουν την Εγνατία στο ρεύμα προς Βέροια

Την πρόθεσή τους να προχωρήσουν το απόγευμα σε εκ νέου αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού στον κόμβο Νησελίου, στην Ημαθία, εξέφρασαν οι αγρότες της περιοχής, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, οι αγρότες αναμένεται να κλείσουν από τις 19:00 και για μία ώρα, το ρεύμα προς Βέροια.

Κλείνουν την παλιά Εθνική οδό Βόλου – Λάρισας

Στον αποκλεισμό της παλιάς εθνικής οδού Βόλου και Λάρισας προχωρούν το πρωί της Κυριακής (18.2.2024) οι αγρότες, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Συγκεκριμένα, ο δρόμος θα κλείσει στο ύψος του μπλόκου του Στεφανοβικείου από αγρότες της περιοχής και από την περιοχή του Πηλίου, στο πλαίσιο πανελλαδικής κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους να το ενισχύσουν. Συνεχίζουμε το δίκαιο αγώνα που δίνουμε» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας.

Σχετικά Άρθρα