“Χείμαρρος” Τσαφούλιας υπέρ Πάνου Βλάχου: “Όλο αυτό έγινε επίτηδες για να τραβηχτεί η προσοχή από τα Τέμπη” -Τι είπε για Μαρία Καρυστιανού, Πορτοσάλτε, Καραμανλή

 “Χείμαρρος” Τσαφούλιας υπέρ Πάνου Βλάχου: “Όλο αυτό έγινε επίτηδες για να τραβηχτεί η προσοχή από τα Τέμπη” -Τι είπε για Μαρία Καρυστιανού, Πορτοσάλτε, Καραμανλή

Τηλεφωνική παρέμβαση με αφορμή τον σάλο των τελευταίων ημερών με τον στίχο που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος «σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε», έκανε ο Σωτήρης Τσαφούλιας το μεσημέρι του Σαββάτου (17/2). Πιο αναλυτικά, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού θέματος στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, ο γνωστός σκηνοθέτης παρενέβη στην εκπομπή και ξέσπασε στον αέρα κατά Πορτοσάλτε, Καραμανλή και Μπαλάσκα (χωρίς να τους κατονομάζει, ενώ αναφέρθηκε και στην Μαρία Καρυστιανού. 

«Δεν είναι επιχείρημα αν και ένας που δεν καταλαβαίνει να ακούει να προσέχουμε τι λέμε. Γιατί τότε θα πρέπει να αποσύρουμε τη Μήδεια, μήπως κάποια γυναίκα σκοτώσει τα παιδιά της και τεμαχίσει τον αδερφό της για να εκδικηθεί τον άντρα της. Το “να προσέχουμε τι λέμε” δεν θα έπρεπε να αφορά τη τέχνη και ειδικά τη σάτιρα. Δεν υπάρχει πτυχίο σατιρικού καλλιτέχνη για να πούμε ποιος δικαιούται και ποιος δεν δικαιούται να κάνει σάτιρα» είπε αρχικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κ. Μπαλάσκα χωρίς να τον κατονομάζει λέγοντας πως «υπήρξε συνάνθρωπος μας που ζητάει την παρέμβαση εισαγγελέα για τον Πάνο Βλάχο, όταν εκείνος στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδινε οδηγίες στους γυναικοκτόνους πώς να κάνουν το φόνο και να μείνουν μόνο 4 χρόνια μέσα. 

Υπάρχει βουλευτής της Ν.Δ. που δηλώνει εν ενεργεία 41 χρόνια δικηγόρος και δηλώνει ότι “αν πιστεύετε ότι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη, είναι για να γελάμε”.

Έπειτα ο κ. Τσαφούλιας αναφέρθηκε στον Άρη Πορτοσάλτε, χωρίς να αναφέρει το όνομα του: “Έρχεται ο δημοσιογράφος που έχει τη διένεξη με τον κύριο Πάνο Βλάχο, ο οποίος αστειευόταν με τις σφαίρες που είχε δεχτεί ο κύριος Κοτζιάς. Τότε μπορούσε να κάνει χιούμορ, αλλά εξέλαβε ως βία το τραγούδι του Πάνου. Έχει πει θυσία τα Τέμπη, έχει πει “θεός σχωρέστον τον ντελιβερά, αλλά μηχανή οδηγούσε, ας κοιτούσε δεξιά και αριστερά” και αποκάλεσε τις σημαίες της Παλαιστίνης, σημαίες της Χαμάς”.

Έχουμε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που λέει στην κυρία Καρυστιανού να γυρίσει σελίδα, λες και ψόφησε ο παπαγάλος της και αν θέλετε βοήθεια, στραφείτε στην εκκλησία.

Σε αυτό το σημείο, ο κ. Τσαφούλιας επιτέθηκε στον κ. Καραμανλή, δίχως να τον κατονομάζει: Έχουμε υπουργό που επί των ημερών του έγινε το μεγαλύτερο έγκλημα σιδηροδρόμου στην Ελλάδα και λέει στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους ότι ο πόνος σας πρέπει να είναι βουβός».

Κλείνοντας, ο Σωτήρης Τσαφούλιας ανέφερε πως «ο λόγος που όλο αυτό γίνεται επίτηδες, ακριβώς για να τραβηχτεί η προσοχή μας μακριά από τα Τέμπη και τη διεθνή ξεφτίλα που έχουμε υποστεί  από την κυρία Καρυστιανού στο ευρωκοινοβούλιο σαν λαός και να ασχοληθούμε με αυτό, εμείς τώρα βγάλαμε σε πρώτο πλάνο ένα τραγούδι που παίζεται έναν ολόκληρο χρόνο».

Σχετικά Άρθρα