Ανάρτηση με νόημα από Σπίρτζη- Αναδημοσίευσε του καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας αιχμές

 Ανάρτηση με νόημα από Σπίρτζη- Αναδημοσίευσε του καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ αφήνοντας αιχμές

Ο Χρήστος Σπίρτζης με μια αιχμηρή του ανάρτηση, υπενθυμίζει το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο της πρωτουβουλία Κασσελάκη για το ερωτηματολόγιο το οποίο έφερε αρκετές αντιδράσεις από κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Στην ανάρτησή του, ο Χρήστος Σπίρτζης αναφέρει:

“Θα θυμόμαστε όλοι όσοι συμμετείχαμε στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τις μάχες που δώσαμε και κερδήθηκαν για τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε κόμμα των μελών, στην αυθεντική έκφραση της γνώμης τους και στην συμμετοχή μελών και φίλων του κόμματος μας στην διαμόρφωση των θέσεων, της πολιτικής αλλά και της λειτουργίας.

Κατανοώ να μην γνωρίζουν οι πολίτες το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του κόμματος μας ▶️ https://www.syriza.gr/page/katastatiko.html

Είναι όμως ασυνήθιστο και ταυτόχρονα τραγικό για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας να μην το γνωρίζουν τα μέλη των καθοδηγητικών οργάνων και μάλιστα με διακριτό ρόλο.

Να μην γνωρίζουν τις διαδικασίες αλλά και ότι τα ίδια τα μέλη μπορούν να θέτουν τα ζητήματα που εκείνα θέλουν και να αποφασίζουν γι’ αυτά, μέσα από έναν δημοκρατικότατο διάλογο και θεσμοθετημένες διαδικασίες απόφασης και όχι δημοσκοπικής καταγραφής.

Για να δώσουμε λοιπόν φωνή στα μέλη μας αλλά και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναδημοσιεύω τα αντίστοιχα άρθρα του καταστατικού μας, που οφείλουμε όλοι να τηρούμε και να γνωρίζουμε, υπερβαίνοντας τους εαυτούς μας…

Διαφορετικά συμβάλουμε σε ένα οργανωτικό χάος, στην αποσυσπείρωση και σε μια περαιτέρω φθίνουσα πορεία, χωρίς σοβαρότητα”.

Σχετικά Άρθρα