Ζαχαριάδης: Έχω βαρεθεί να απολογούμαι για τον Πολάκη

 Ζαχαριάδης: Έχω βαρεθεί να απολογούμαι για τον Πολάκη

Τη δυσφορία του (και) για τη χθεσινή στάση που τήρησε ο Παύλος Πολάκης, αψηφώντας την κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ και απέχοντας κατά τρόπο “φαντασμαγορικό”, εξέφρασε το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Μιλώντας στο Mega, δήλωσε: 

“Χθες είχαμε μία συντηρητική ομιλία από τον κ. Σαμαρά. Κανένας δεν κάνει μάθημα προοδευτισμού. Όλοι πρέπει να ξέρουν σε ποιο κόμμα είναι και τι πρεσβεύει. Έχω βαρεθεί στη ζωή μου να απολογούμαι για τον Πολάκη. Αυτό πρέπει να το λάβει υπόψιν του και ο ίδιος” είπε και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ:

“Είμαστε σε μια κρίσιμη κατάσταση. Σε 4 μήνες έχουμε ευρωεκλογές και κρίνονται πολλά για τον χώρο μας και το κόμμα μας. Dεν θα προτείνω στον πρόεδρο τι θα κάνει. Αντί να συζητάμε τις αποχές των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θα συζητάμε για τον ΣΥΡΙΖΑ; Ο καθένας έχει την ευθύνη της στάσης του, δεν θα πω τι πρέπει να κάνει ο πρόεδρος αλλά ούτε και θα πω τι θα ειπωθεί στα όργανα του κόμματος. Πρέπει κάπου να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Είναι ένα θέμα που όποιος έρχεται στον ΣΥΡΙΖΑ το ξέρει πολύ καλά. Ο Πολάκης δεν είναι ο Βορίδης του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα περνούσε το νομοσχέδιο αν δεν ήταν η βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ”.

Σχετικά Άρθρα