Βελόπουλος σε αγρότες: Να αποκλείσουν το Μαξίμου, να μην μπορεί να βγει ο πρωθυπουργός

 Βελόπουλος σε αγρότες: Να αποκλείσουν το Μαξίμου, να μην μπορεί να βγει ο πρωθυπουργός

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα στους αγρότες που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους τονίζοντας ότι αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να «αποκλείσουν το Μαξίμου» και όχι να «ταλαιπωρήσουν την Αθήνα» και τους πολίτες. Ειδικότερα, μιλώντας για τις κινητοποιήσεις των αγροτών, ο Κυριάκος Βελόπουλος σε συνέντευξή του στον RealFm προανήγγειλε ότι την Τρίτη που έχουν προγραμματίσει να έρθουν στην Αθήνα και θα πάει ο ίδιος προσωπικά να τους καλωσορίσει.

«Απλά θα πάω να τους καλωσορίσω και θα τους πω για ακόμα μια φορά ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρήσουν την Αθήνα, ούτε τους πολίτες. Να πάνε όλοι μαζί έξω από το Μαξίμου, να αποκλείσουν το Μαξίμου, να μην βγει ο πρωθυπουργός από εκεί μέσα αν δεν δεχτεί να υπογράψει τα δίκαια αιτήματά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Συμπλήρωσε ότι «αυτός ο άνθρωπος, που παραδέχθηκε στο Νταβός ότι πληρώσαμε 6 δισεκατομμύρια ευρώ παραπάνω -αντί για 1 πληρώσαμε 7, για να κάνουμε το χατίρι των Αμερικανών- είναι χρήματα από το εμπόριο φυσικού αερίου και καυσίμων, τα οποία τα πλήρωσε ο Ελληνικός λαός. Έξι δισ.!».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, «αν είχαμε τώρα 6 δισ. από αυτά που πληρώσαμε, θα δίναμε τα 3 δισ. στους αγρότες και θα είχαμε υπεραξία επί έξι, στα 18 δισ. για τα επόμενα χρόνια. Είναι επικίνδυνοι για την Ελλάδα. Σας το λέω ευθέως», τόνισε.

Σχετικά Άρθρα