Θεσσαλονίκη: Πήρε εξιτήριο ο φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε από τον τράπερ

 Θεσσαλονίκη: Πήρε εξιτήριο ο φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε από τον τράπερ

Εξιτήριο πήρε, μετά από δύο εβδομάδες στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, ο 23χρονος φοιτητής, που τον προηγούμενο μήνα είχε πέσει θύμα επίθεσης από τον τράπερ Ricta και έναν φίλο του, έξω από μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Το θύμα υποβλήθηκε σε χειρουργείο για την αντιμετώπιση των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη. Στις αρχές της εβδομάδας μεταφέρθηκε στην Α’ Νευροχειρουργική Κλινική του ΑΧΕΠΑ και το προηγούμενο 24ωρο (15/2) οι γιατροί τού έδωσαν εξιτήριο.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του υποβάλλεται σε διαρκείς επανελέγχους ώστε να κριθεί ο τρόπος πλήρους αποκατάστασης της υγείας του αναφέρει το thesstoday.gr.

Τον φοιτητή ξυλοκόπης ο 25χρονος τράπερ Ricta και ο 22χρονος φίλος του, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα από την 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, από κοινού, σε εκτέλεση των οποίων συνελήφθησαν.

Ο τράπερ απολογήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος όπως και ο 22χρονος φίλος του (φοιτητής), που απολογήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια. Και οι δύο στις απολογίες τους αρνήθηκαν την κατηγορία, χωρίς όμως να πείσουν εισαγγελέα και ανακρίτρια που τους έδειξαν το δρόμο για τη φυλακή.

Σχετικά Άρθρα