Ροντέο Κούγια με Λιάγκα: “Μην πετάγεσαι, τι ανόητος άνθρωπος που είσαι;”

 Ροντέο Κούγια με Λιάγκα: “Μην πετάγεσαι, τι ανόητος άνθρωπος που είσαι;”

Ο Αλέξης Κούγιας βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και σχολίασε την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ωστόσο, στην συνέχεια υπήρξε μια ένταση ανάμεσα στον δικηγόρο και τον Γιώργο Λιάγκα.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας εκνευρίστηκε όταν ο παρουσιαστής προσπάθησε να κάνει κάποιες ερωτήσεις και τον διέκοπτε.

«Μην πετάγεσαι σαν κοκοβιός», του είπε ο Αλέξης Κούγιας με τον παρουσιαστή να απαντάει: «ε, εντάξει είμαι μικρό ψάρι, εσύ είσαι μεγάλο ψάρι».

«Δεν είμαι μεγάλο ψάρι, ούτε καρχαρίας», απάντησε ο ποινικολόγος.

Κάποια στιγμή μάλιστα, ο δικηγόρος είπε στον Γιώργο Λιάγκα «τι ανόητος άνθρωπος που είσαι;».

«Μην πετάγεσαι! Άντε γεια, καλημέρα παιδιά. Χάρηκα πολύ. Στα παλιά μου τα παπούτσια. Ευχαριστώ πολύ. Ακούστε κάτι, μην με διακόψετε ξανά ποτέ. Σταματήστε να μιλήσω» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο κ. Μπιμπίλας χθες είπε ότι έκλαιγε μικρός», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθώντας να θέσει κάποιο ερώτημα.

«Τι ανόητος άνθρωπος που είσαι. Καλά έκανε. Τι με διακόπτεις; Τι πετάγεσαι συνέχεια και ουρλιάζεις; Θα φύγω, σας παρακαλώ. Μα, τι κάνεις τώρα; Για ποιον λόγο καταστρέφεις την εκπομπή; Τι νομίζεις ότι κερδίζεις; Εάν έχεις δυνατότητα, κράτησε σημειώσεις αλλιώς είσαι ακατάλληλος για την εκπομπή σου. Στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας επιβάλλουν να περιμένεις», απάντησε εκνευρισμένος ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ήθελε να φύγει από το σημείο που έκανε τις δηλώσεις.

«Πρέπει να κάνουμε ερωτήσεις και απαντήσεις» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σχετικά Άρθρα