Κορινθία/Νέες αποκαλύψεις: Μέλη “αίρεσης” η οικογένεια που ζούσε σε καλύβες- Υπάρχουν και άλλοι

 Κορινθία/Νέες αποκαλύψεις: Μέλη “αίρεσης” η οικογένεια που ζούσε σε καλύβες- Υπάρχουν και άλλοι

Μέλη της αίρεσης παλαιοχριστιανών φέρεται να είναι τουλάχιστον 10 άνθρωποι -μεταξύ αυτών επταμελής οικογένεια- που διαμένουν στα παραπήγματα στα Τρίκαλα Κορινθίας. Η πρωτοφανής υπόθεση προκαλεί εντύπωση, καθώς φέρονται να ζούσαν σε πρωτόγονες συνθήκες, έχοντας στην κατοχή τους ακόμα και αυτοσχέδια, ξύλινα όπλα. Όσοι ζουν εκεί έχουν φτιάξει κοινότητα, ενώ η παρουσία τους έγινε γνωστή μετά από μία μήνυση που τους έγινε για έναν εμπρησμό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έκαψαν ένα αυτοκίνητο, που άνηκε σε έναν άνδρα, που οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι είναι «λαθροθήρας». Φέρεται, λοιπόν να είχε σκοτώσει ένα γουρούνι και τα μέλη της κοινότητας αυτής, τον ακινητοποίησαν και φώναξαν την αστυνομία.

Για τα αυτοσχέδια όπλα, τα θεωρούν «τεχνουργήματα», ενώ είναι όμοια με αυτά που φτιάχνονταν στην αρχαιότητα. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν ρεύμα και ζούσαν με κεριά.

Έχουν συλληφθεί το ανδρόγυνο και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι ανήλικα, ενώ φέρεται να υπάρχει ακόμα και ένα μωρό. Στην συγκεκριμένη κοινότητα ωστόσο υπάρχουν και άλλοι που δεν απασχόλησαν τις Αρχές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο κοινόβιο είναι στο πρότυπο των Άμις.

Σχετικά Άρθρα