Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο- 39χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του και κάλεσε το ΕΚΑΒ

 Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο- 39χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύντροφό του και κάλεσε το ΕΚΑΒ

Νέα γυναικοκτονία το πρωί της Παρασκευής στο Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από συνελήφθη ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής γεννημένος το 1985.

Ο άνδρας φέρεται να πυροβόλησε στο κεφάλι υπό την επήρεια αλκοόλ τη σύντροφό του λίγο μετά τις 7 – 7:30 το πρωί. Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ο άνδρας συνελήφθη. Στην περιοχή επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο άνδρας φαίνεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν επιστρέψει σπίτι του. Έπειτα ακολούθησε άγριος καυγάς με τη σύντροφό του, με τη γειτονιά να ακούει τις φωνές. Μετά από λίγο, στις 7:20 το πρωί έβγαλε το όπλο, το οποίο είναι άγνωστο αν ήταν δικό του ή κατείχε παράνομα και την πυροβόλησε.

Ο φερόμενος ως δράστης, τη φωτογραφία του οποίου δημοσίευσαν αλβανικά Μέσα, μετά το φονικό κάλεσε το ΕΚΑΒ και ειδοποίησε τους αστυνομικούς, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Φέρεται μάλιστα όταν κάλεσε το ΕΚΑΒ να είπε πως κάτι συνέβη στη σύντροφό του και αιμορραγούσε, χωρίς να αναφέρει τους πυροβολισμούς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 39χρονος δεν είναι σε θέση να καταθέσει, λόγω της μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που έχει καταναλώσει και οι αστυνομικοί περιμένουν να συνέλθει για να του πάρουν κατάθεση.

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν πάνω από το άψυχο σώμα της γυναίκας. Ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ ανέφερε πως τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς είναι πως το όπλο εκπυρσοκρότησε και πως δεν θυμάται τίποτα.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, οι γείτονες ανέφεραν ότι η γυναίκα, ρουμανικής καταγωγής, ήταν έγκυος πριν από μερικούς μήνες. Το cretalive αναφέρει πως απέβαλε.

Οι γείτονες έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που δε φαίνεται να είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο ο άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, για επεισόδια και για μικροποσότητες ναρκωτικών

Σχετικά Άρθρα