Μπλόκα Αγροτών:Απέκλεισαν το λιμάνι Ηγουμενίτσας και το τελωνείο Κήπων

 Μπλόκα Αγροτών:Απέκλεισαν το λιμάνι Ηγουμενίτσας και το τελωνείο Κήπων

Οι αγρότες δυναμώνουν τις κινητοποιήσεις τους και τα μπλόκα, αφού δεν ικανοποιήθηκαν από τα όσα εξήγγειλε η κυβέρνηση. Μπλόκα στήθηκαν ξανά το απόγευμα της Παρασκευής (16.02.2024) από αγρότες σε δρόμους της χώρας.

Στην εθνική Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής στήθηκε ξανά μπλόκο στα Νέα Μουδανιά, με τους αγρότες να λένε πως θα το κρατήσουν για όλο το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα θα κρίνουν πως θα πράξουν.

Οι αγρότες της Χαλκιδικής σκοπεύουν να παραμείνουν στο σημείο και το Σαββατοκύριακο, ενώ ξεκαθαρίζουν πως θα πάνε στην Αθήνα έστω και με τρακτέρ τους φορτωμένα σε φορτηγά.

Μπλόκο στήθηκε ξανά επίσης και στο τελωνείο των Κήπων στον Έβρο.

Σε μπλόκο προχώρησαν και οι αγρότες στην Καρδίτσα, όπου άφησαν στον ουρανό αναμμένα φαναράκια.

Σε αποκλεισμό του λιμανιού της Ηγουμενίτσας προχώρησαν οι αγρότες της Θεσπρωτίας το βράδυ (16.02.2024).

Σύμφωνα με το epitus-tv-news.gr, αγρότες από τον νομό Ιωαννίνων επίσης έχουν πάει στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους στη Θεσπρωτία για τον αποκλεισμό του λιμανιού.

Αύριο αγρότες από τα Ιωάννινα θα αποκλείσουν με τα αγροτικά τους οχήματα την παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων Κοζάνης στον κόμβο Καλπακίου.

Σημειώνεται πως και οι αγρότες στην Ήπειρο αποφάσισαν να κλιμακώσουν τον αγώνα τους χαρακτηρίζοντας τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού ως απαράδεκτες και χωρίς αντίκρισμα ενώ απευθύνουν και κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο μεγάλο συλλαλητήριο την ερχόμενη Τρίτη στην Αθήνα.

Σχετικά Άρθρα