Ακαριαίος ο θάνατος της 29χρονης στο Ηράκλειο – Κοντά στο γήπεδο του ΟΦΗ η γυναικοκτονία

 Ακαριαίος ο θάνατος της 29χρονης στο Ηράκλειο – Κοντά στο γήπεδο του ΟΦΗ η γυναικοκτονία

Ένα νέο έγκλημα σημειώθηκε στις 07:20 το πρωί της Παρασκευής στην οδό Πατρόκλου, στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο. Ο δράστης σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του και ειδοποίησε τις Αρχές μετά τη δολοφονία. 

Πήρε στα χέρια του, ένα πυροβόλο όπλο και την έβαλε στο στόχαστρο, χωρίς το θύμα να προλάβει να αντιδράσει. Τα αίτια που πυροδότησαν τη νέα γυναικοκτονία δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί, με μια ολόκληρη περιοχή στην Κρήτη να παραμένει ανάστατη.

Στο σημείο έσπευσαν μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομικές δυνάμεις, που πέρασαν στον δράστη χειροπέδες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού στο σπίτι και κάποια στιγμή ο δράστης, αποφάσισε να βάψει τα χέρια του, με αίμα.

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Σκότωσε τη σύζυγό του με πυροβόλο όπλο – Συνελήφθη για το έγκλημα

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο ίδιος φέρεται να ειδοποίησε ασθενοφόρο και να ομολόγησε τα όσα έκανε. Όταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, η άτυχη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή. Ο θάνατός της, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, ήταν ακαριαίος μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης είναι ηλικίας 39 ετών, αλβανικής καταγωγής και το έγκλημα σημειώθηκε σε ρετιρέ, κοντά στο γήπεδο του ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η άφιξη των αστυνομικών προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή, όπως αποτυπώνεται στις παρακάτω εικόνες του creta24.gr, με κατοίκους να προσπαθούν να μάθουν τι είχε συμβεί.

Εξετάζονται οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο δράστης επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος και μετά από διαπληκτισμό με τη γυναίκα του, πήρε το πυροβόλο όπλο και την σκότωσε. Δείτε στο βίντεο του neakriti.gr, εικόνες από τη γειτονιά που σημειώθηκε το φονικό, με αστυνομικούς να έχουν φτάσει στο σπίτι.

Οι Αρχές ζήτησαν να σπεύσει και ιατροδικαστής, σε μια προσπάθεια να χυθεί περισσότερο φως στις συνθήκες του εγκλήματος.

Πηγή: neakriti.gr, creta24.gr

Σχετικά Άρθρα