Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου

 Ρουβίκωνας: Παρέμβαση στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου

Παρέμβαση στο σπίτι της δημοσιογράφου Λίνας Κλείτου έκαναν χθες μέλη του Ρουβίκωνα, με αφορμή σχόλιά της, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

Σε ανάρτησή της στο Χ η δημοσιογράφος κάνει λόγο για την «πρώτη φασιστική, παρέμβαση Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου, για τρίχες!, με βάση την ανακοίνωση του». «Στο κενό σύντροφοι» καταλήγει η Λίνα Κλείτου που καταγγέλλει στοχοποίησή της από «δημοσιογράφους και εκδότες, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ μαζί με τους χυδαίους της υπόγας».

«Η πρώτη φασιστική, παρέμβαση #Ρουβίκωνα εναντίον γυναίκας δημοσιογράφου, για τρίχες!, με βάση την ανακοίνωση του. Στόχος,ο εκφοβισμός και η φίμωσή μου. Ακολούθησε της στοχοποίησης μου από δημοσιογράφους κ εκδότες Σύριζα και ΚΚΕ μαζί με τους χυδαίους της υπόγας. Στο κενό σύντροφοι», γράφει συγκεκριμένα.

Σε κείμενο που ανήρτησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα, μαζί με φωτογραφίες, αναφέρουν μεταξύ άλλων, «Το πέρα για πέρα άστοχο σχόλιό της μπορεί να ερμηνευτεί με δύο μόνον τρόπους. Είτε η κ. Κλείτου δεν γνωρίζει τον πατέρα του νεκρού αγωνιστή και δεν μπήκε καν στον κόπο να το ψάξει, είτε τον γνωρίζει τόσο καλά που από επιλογή αποφάσισε να χλευάσει τον κ. Γιάννη Μάγγο. Και οι δύο περιπτώσεις περισσότερο θυμίζουν τρολ του διαδικτύου παρά δημοσιογράφο και αυτό από μόνο του είναι τόσο θλιβερό όσο και επικίνδυνο».

«Καμία χυδαιότητα δεν θα μείνει αναπάντητη», καταλήγει το κείμενο του Ρουβίκωνα.

Σχετικά Άρθρα